ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Α.Τσίπρας: «Tο πιστοποιητικό εμβολιασμού είναι μια ανοησία όταν έχεις 7% εμβολιασμένους σε όλη την Ευρώπη»

Α.Τσίπρας: «Tο πιστοποιητικό εμβολιασμού είναι μια ανοησία όταν έχεις 7% εμβολιασμένους σε όλη την Ευρώπη»

Κατά του πιστοποιητικού εμβολιασμού τάχθηκε για ακόμα μια φορά ο Αλέξης Τσίπρας

Συγκεκριμένα ανέφερε στη συνέντευξή του στο Open: «Tο πιστοποιητικό εμβολιασμού είναι μια ανοησία όταν έχεις 7% εμβολιασμένους αυτή τη στιγμή σε όλη την Ευρώπη».

Ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε «ανοησία» το εν λόγω πιστοποιητικό και είπε, χαρακτηριστικά, στην συνέντευξή του στο Open:

ΝΤ. ΚΟΥΤΡΟΚΟΗ: Το πιστοποιητικό είναι ένα καλό βήμα; Το οποίο είχατε χαρακτηρίσει «πιστοποιητικό επιπολαιότητας» και μια πρόταση του πρωθυπουργού η οποία έγινε δεκτή από την Κομισιόν.

ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ: Να σας πω: Το πιστοποιητικό εμβολιασμού είναι μια ανοησία όταν έχεις 7% εμβολιασμένους αυτή τη στιγμή σε όλη την Ευρώπη.

ΝΤ. ΚΟΥΤΡΟΚΟΗ: Έβαλαν και το τεστ.

ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ: Αυτό δεν είναι ανοησία, αυτό είναι σοβαρό. Αν λοιπόν οδηγηθούμε σε μια κατεύθυνση όπως φαίνεται να δέχεται και να προσανατολίζεται η Κομισιόν, που την ονομάζει Green Digital Pass, που στην πραγματικότητα τι θα είναι: Θα είναι αυτό το οποίο ζητούσαμε εμείς από πέρυσι το καλοκαίρι. Όταν ο πρωθυπουργός με διθυράμβους μας έλεγε “τελειώσαμε με τον κορωνοϊό” και άνοιγε τον τουρισμό χωρίς μέτρα, χωρίς ενιαία υγειονομικά πρωτόκολλα κι εμείς του ζητούσαμε, “ζήτα από όλες τις πύλες εισόδους τεστ, έστω 72 ωρών”, δεν το έκανε.

Τώρα έρχεται η Κομισιόν και λέει: θα υπάρχει για όσους έχουν εμβολιαστεί η απόδειξη ότι έχουν εμβολιαστεί. Και για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί, πιστοποιητικό αντισωμάτων, για όσους δεν έχουν αρνητικό τεστ.

ΑΚ. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Άρα, λέτε είναι στη σωστή κατεύθυνση.

ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ: Νομίζω ότι θα πρέπει να μη γίνουν τα μεγάλα λάθη που έγιναν πέρυσι. Χρειάζεται λοιπόν αφενός μεν το αρνητικό τεστ, αφετέρου, δε, χρειάζεται να προσανατολιστεί η κυβέρνηση σ’ ένα πολύ σημαντικό πρόγραμμα εσωτερικού τουρισμού, το οποίο θα δώσει τη δυνατότητα στα μεγάλα ξενοδοχεία να ανοίξουν, διότι υπάρχει κίνδυνος να μην ανοίξουν τα ξενοδοχεία.

Όλες οι προβλέψεις λένε ότι ο στόχος είναι 35% με 40% του 2019. Άρα, κρίσιμο να ανοίξουν τα ξενοδοχεία, κρίσιμο να γίνουν εμβολιασμοί στο προσωπικό. Κατ’ εξαίρεση, αλλά ας τη δώσουμε αυτή τη δυνατότητα.

ΑΚ. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Να γίνουν, λέτε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ: Να γίνουν και να δούμε ένα σχέδιο που θα έχει αρχή, μέση και τέλος, ώστε η ατμομηχανή της οικονομίας μας να μπορέσει τουλάχιστον να αντέξει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.