
Ο υπουργός Εθνικής, Άμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος απατώντας σε ερώτηση που κατέθεσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ στη Βουλή είπε πως θα υπάρξει κανονική όσον αφορά τα οδοιπορικά των πληρωμάτων που μετασταθμεύουν στον Ναύσταθμο Κρήτης. Επίσης, γνωστοποίησε ότι έχουν παρασχεθεί οικήματα στο Ναύσταθμο Κρήτης για τη στέγαση του συνόλου των πληρωμάτων, των εν λόγω πολεμικών πλοίων, προκειμένου να μειωθούν έτι περαιτέρω οι προσωπικές τους δαπάνες.
«Η καταβολή των πάσης φύσεως δικαιούμενων οδοιπορικών εξόδων, στο προσωπικό των πολεμικών πλοίων που μετασταθμεύουν για επισκευή στο Ναύσταθμο Κρήτης, καταβάλλεται κανονικά, μάλιστα από 1-1-2020 μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών, εντός εύλογου χρόνου, με βάση τις τηρούμενες διαδικασίες δικαιολόγησης και τακτοποίησης των σχετικών δαπανών».
Αυτό ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εθνικής, Άμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή οι βουλευτές του ΚΚΕ, Νίκος Παπαναστάσης και Θανάσης Παφίλης με θέμα «Άμεση καταβολή των εξόδων μεταστάθμευσης στο πλήρωμα πλοίου του Πολεμικού Ναυτικού, που βρίσκεται στο Ναύσταθμο Κρήτης για επισκευή».
Εν προκειμένω, συνέχισε, κατά την τρέχουσα περίοδο, για τα πολεμικά πλοία που βρίσκονται για επισκευή στο ναύσταθμο Κρήτης έχει εξασφαλισθεί, με μέριμνα ΓΕΝ, η πληρωμή των δικαιούμενων αποζημιώσεων του προσωπικού αυτών. Τέλος γνωστοποίησε ότι έχουν παρασχεθεί οικήματα στο Ναύσταθμο Κρήτης για τη στέγαση του συνόλου των πληρωμάτων, των εν λόγω πολεμικών πλοίων, προκειμένου να μειωθούν έτι περαιτέρω οι προσωπικές τους δαπάνες.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.