ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Περήφανος ο Κ.Μητσοτάκης για τον έναν χρόνο gov.gr: «Μιλά για… επανάσταση»

Περήφανος ο Κ.Μητσοτάκης για τον έναν χρόνο gov.gr: «Μιλά για… επανάσταση»

Ανάρτηση σχετικά με την συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας της πλατφόρμας gov.gr έκανε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην ανάρτησή του στα social media ο πρωθυπουργός μιλάει για μία ψηφιακή επανάσταση η οποία βελτίωση την σχέση των πολιτών με το Δημόσιο ενώ διευκολύνει την καθημερινότητα.

Παράλληλα όπως σημειώνει, από την πρώτη μέρα λειτουργίας του έχουν γίνει 94 εκατ. ψηφιακές συναλλαγές οι οποίες σε άλλη περίπτωση θα απαιτούσαν την φυσική παρουσία των πολιτών στις δημόσιες υπηρεσίες.

Δείτε την ανάρτηση του πρωθυπουργού:

Πριν ένα χρόνο το http://gov.gr μπήκε στη ζωή μας. Από τότε, έχουν γίνει 94 εκ. ψηφιακές συναλλαγές, οι οποίες θα χρειάζονταν επισκέψεις σε υπηρεσίες. Μία πραγματική ψηφιακή επανάσταση που βελτιώνει τη σχέση των πολιτών με το δημόσιο και διευκολύνει την καθημερινότητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.