ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Δ.Αθηναίων θα τιμήσει τον πρίγκιπα Κάρολο και τον Ρώσο πρωθυπουργό

Ο Δ.Αθηναίων θα τιμήσει τον πρίγκιπα Κάρολο και τον Ρώσο πρωθυπουργό

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας και διάδοχος του βρετανικού θρόνου, Κάρολος και ο πρωθυπουργός της Ρωσίας, Μιχαήλ Μισούστιν, θα τιμηθούν με το Χρυσό Μετάλλιο Αξίας της Πόλεως των Αθηνών.

Την απονομή της ανώτατης τιμητικής διάκρισης του Δήμου Αθηναίων θα κάνει ο δήμαρχος, Κώστας Μπακογιάννης στο πλαίσιο των εορτασμών για την επέτειο του 1821.

​Το θέμα συζητήθηκε κατά το σημερινό δημοτικό συμβούλιο, το οποίο ενέκρινε κατά πλειοψηφία τη σχετική εισήγηση του δημάρχου. Οι δύο άνδρες, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στους εορτασμούς για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Επανάστασης, θα τιμηθούν για τη συμβολή των χωρών τους στην αίσια έκβαση του Αγώνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.