ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Άνοιξε τις πύλες της η Εθνική Πινακοθήκη – Έδωσαν το παρών οι επίσημοι προσκεκλημένοι (φώτο)

Άνοιξε τις πύλες της η Εθνική Πινακοθήκη – Έδωσαν το παρών οι επίσημοι προσκεκλημένοι (φώτο)

Αυτή την ώρα πραγματοποιούνται τα εγκαίνια της Εθνικής Πινακοθήκης, που παραδίδεται σήμερα Τετάρτη (24/3) συμβολικά στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

Μεταξύ άλλων, στην Πινακοθήκη έδωσαν το «παρών» η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, συνοδευόμενη από τον Παύλο Κοτσώνη, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Άντρη Αναστασιάδη, ο πρίγκιπας της Ουαλίας, Κάρολος και η δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα, ο πρωθυπουργός της Ρωσικής Ομοσπονδίας Μιχαήλ Μισούστιν, ο πρέσβης της Γαλλικής Δημοκρατίας Πατρίκ Μεζονάβ, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, η πρέσβης του Ηνωμένου Βασιλείου Κέιτ Σμιθ, η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη με τον σύζυγό της Θεόδωρο Αγγελόπουλο, ο πρόεδρος του Μουσείου του Λούβρου Jean-Luc Martinez.

Τους προσκεκλημένους υποδέχθηκαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη. Οι προσκεκλημένοι ξεναγήθηκαν για 20 λεπτά στις αίθουσες της Πινακοθήκης, ενώ προηγήθηκαν σύντομοι χαιρετισμοί από τον πρωθυπουργό, την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και τη διευθύντρια της Εθνικής Πινακοθήκης Μαρίνα Λαμπράκη – Πλάκα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.