ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Κ.Μητσοτάκης: «Η εστίαση θα ανοίξει κατά την εκτίμησή μου μετά το Πάσχα» – Λόγω των τουριστών; (βίντεο)

Κ.Μητσοτάκης: «Η εστίαση θα ανοίξει κατά την εκτίμησή μου μετά το Πάσχα» – Λόγω των τουριστών; (βίντεο)

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, πέταξε σαν «βόμβα» σήμερα κατά τη διάρκεια της τριτολογίας του από τη Βουλή, πως εκτιμά ότι η εστίαση θα ανοίξει μετά το Πάσχα, «ναυαγώντας» έτσι κάθε ελπίδα των επιχειρηματιών του συγκεκριμένου κλάδου για οικονομική «ανάσα», αλλά και των πολιτών οι οποίοι παραμένουν «κλειδωμένοι» στα σπίτια τους σχεδόν 6 μήνες.

Ειδικότερα, απαντώντας στην κριτική που δέχτηκε από τους πολιτικούς αρχηγούς για μη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων τόνισε ότι το πρόγραμμα στήριξης που εξήγγειλε χθες για την εστίαση έχει σκοπό να δώσει τη δυνατότητα τους επαγγελματίες της εστίασης να προμηθευτούν τις πρώτες ύλες και να προετοιμαστούν μέχρι να ανοίξουν.

«Δεν είπαμε ότι η ανάκαμψη θα έρθει αυτόματα. Θα χρειαστεί σημαντική υποστήριξη από το κράτος η επόμενη μέρα. Το πιλοτικό πρόγραμμα της εστίασης εκεί κατατείνει. Η εστίαση θα ανοίξει κατά την εκτίμησή μου μετά το Πάσχα» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αναφερόμενος στην πρόσβαση των επιχειρήσεων στο πρόγραμμα στήριξης της εστίασης τόνισε ότι «δεν θα υπάρχει κόφτης με βάση τον αριθμό των εργαζόμενων. Αφορά όλες τις επιχειρήσεις αρκεί να έχουν μείωση τζίρου. Το πρόγραμμα αυτό δεν έχει κανέναν κόφτη».

Και προσέθεσε: «Στον τομέα της εστίασης 6 στις 7 επιχειρήσεις πήραν κάποιου είδους μορφή επιστρεπτέας προκαταβολής. Παρά τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες και λαμβάνοντας υπ όψιν το μέγεθος της ύφεσης, η κυβέρνηση κινήθηκε γρήγορα και ανταποκρίθηκε σε μεγάλο βαθμό στις απαιτήσεις της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.