ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Επανεμφάνιση Ν.Μιχαλολιάκου: Επιστολή από τη φυλακή – «Πολλοί πρόδωσαν εμένα και τη Σημαία μας…»

Επανεμφάνιση Ν.Μιχαλολιάκου: Επιστολή από τη φυλακή  – «Πολλοί πρόδωσαν εμένα και τη Σημαία μας…»

Ανοικτή επιστολή προς του ψηφόφόρους και τα στελέχη του κόμματος απέστειλε ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής Νικόλαοε Μιχαλολιάκος από τις φυλακές Δομοκού. Στην επιστολή τονίζει μεταξύ άλλων ότι η «Χρυσή Αυγή» συνεχίζει να είναι στο στόχαστρο πολλών και για αυτό το λόγο το κίνημα διώκεται.

Άφησε ταυτόχρονα υπονοούμενα «ανθρώπους του εχθρού που έδρασαν μέσα στις τάξεις της Χρυσής Αυγής».

Διαβάστε την επιστολή του.

“Αγαπημένοι Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες,

Απευθύνω σε όλους σας θερμό χαιρετισμό από τις φυλακές Δομοκού όπου ευρίσκομαι καταδικασμένος για την Ιδέα μας άδικα και χωρίς κανένα στοιχειό και απόδειξη.

Είναι φανερό ότι το να αμφισβητεί κανείς την τυραννία τους είναι έγκλημα και αυτό το έγκλημα το διέπραξα οδηγώντας την Χρυσή Αυγή σε συνεχείς νίκες επί δέκα ολόκληρα χρόνια.

Στο στόχαστρό τους συνεχίζει να είναι η Χρυσή Αυγή και γι’ αυτό μας απαγόρευσαν την ιστοσελίδα μας, συνεχίζουν να διώκουν με κάθε τρόπο το Κίνημά μας. Αλήθεια αφού η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τέλειωσε όπως λένε γιατί όλα αυτά;

Είχαμε απέναντί μας ολόκληρο το σύστημα αλλά όχι μόνον αυτό. Είχαμε και πολλούς που πρόδωσαν και εμένα προσωπικά και την Σημαία μας και την Ιδεολογία μας και λειτούργησαν σαν άνθρωποι του εχθρού μέσα στις τάξεις μας φθείροντας με κάθε τρόπο το Κίνημά μας.

Ο Αγώνας συνεχίζεται και ο καθένας από εσάς πρέπει να γίνει η φωνή της Χρυσής Αυγής με κάθε τρόπο και με κάθε μέσον.

Εις ό,τι με αφορά προσωπικά τίμησα και τιμώ την θέση που είχα και έχω στο Κίνημα και πρέπει επιτέλους να καταλάβουν κάποιοι ανύπαρκτοι ότι το να είναι επικεφαλής κάποιος ενός Επαναστατικού Κινήματος δεν χαρίζεται, κατακτάται με θυσίες και αγώνες.

Αυτό το λέω γιατί η επιχείρηση δολοφονίας χαρακτήρα εναντίον μου συνεχίζεται ακόμη και τώρα που είμαι στην φυλακή με κάποιους άθλιους ρουφιάνους να συνεχίζουν την βρώμικη προπαγάνδα της Νέας Δημοκρατίας περί οικογενειοκρατίας στην Χρυσή Αυγή που ποτέ δεν υπήρξε.

Συνεχίζουν τον πόλεμο εναντίον μου και αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι δεν τέλειωσαν ούτε μαζί μου, ούτε με την Χρυσή Αυγή και δεν θα τελειώσουν ποτέ όσο υπάρχουν ακόμη υπερήφανοι Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισες που συνεχίζουν τον Αγώνα.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Γ.Γ. ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.