Α.Πελώνη: «Προκλητικό το σκίτσο της “Εφημερίδας των Συντακτών”» – Έντονες αντιδράσεις και στο Twitter (φώτο)

Α.Πελώνη: «Προκλητικό το σκίτσο της “Εφημερίδας των Συντακτών”» – Έντονες αντιδράσεις και στο Twitter (φώτο)

Σάλος έχει ξεσπάσει γύρω από το σκίτσο της «Εφημερίδας των Συντακτών», που έχει άμεση σχέση με την δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Σε αυτό απεικονίζεται ο πρωθυπουργός να πίνει καφέ και να διαβάζει εφημερίδα, «καθισμένος» στο σκούτερ των δραστών της εν ψυχρώ εκτέλεσης του δημοσιογράφου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, για το σκίτσο της ΕΦΣΥΝ με τον κ. Μητσοτάκη ως συνεπιβάτη στη μηχανή των εκτελεστών, πήρε θέση και η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, η οποία το χαρακτήρισε «απαράδεκτο». «Δεν ξέρω πώς να σχολιάσω το σκίτσο της ΕΦΣΥΝ. Απαράδεκτο. Το αφήγημα που επιδιώκεται να περάσει ότι η Ελλάδα είναι Κολομβία είναι ανυπόστατο. Να είναι πιο προσεχτική η αντιπολίτευση και ο κ. Τσίπρας» υπογράμμισε, κάνοντας λόγο για διασυρμό της χώρας μας στο εξωτερικό.

«Θύελλα» αντιδράσεων υπήρξε και στο Twitter, με τα σχόλια να είναι, ως επί το πλείστον, επικριτικά

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.