ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Προανακριτική Ν.Παππά: Την Πέμπτη ξεκινούν οι καταθέσεις των μαρτύρων

Προανακριτική Ν.Παππά: Την Πέμπτη ξεκινούν οι καταθέσεις των μαρτύρων

Την ερχόμενο Πέμπτη αναμένεται να ξεκινήσουν τελικά οι μαρτυρίες-καταθέσεις στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής που διερευνά ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες του Νίκου Παππά στην υπόθεση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.

Πρώτος μάρτυρας όπως έχει καθοριστεί εδώ και μέρες είναι ο Κυριάκος Τόμπρας, ο άνθρωπος που εμφανίζεται ως διαμεσολαβητής του Χρήστου Καλογρίτσα και των λιβανέζικων κεφαλαίων της CCC.

Ωστόσο η κατάθεση Τόμπρα δεν θεωρείται δεδομένη, καθώς βρίσκεται σε καραντίνα μέχρι και την Τετάρτη και υπάρχει το ενδεχόμενο να βγει θετικός στον κορωνοϊό, εξέλιξη που μπορεί να ανατρέψει τον προγραμματισμό των εργασιών.

Στο πλαίσιο αυτό η επιτροπή αποφάσισε να στείλει διπλή πρόσκληση καλώντας παράλληλα και τον βασικό μαρτυρά Χρήστο Καλογρίτσα προκειμένου να πάρει εκείνος τη σκυτάλη σε περίπτωση αδυναμίας του Τόμπρα.

Η συνεδρίαση της Τρίτης πάντως παρότι δεν κράτησε πολύ είχε συγκρούσεις, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε στην αρχική πρόταση της πλειοψηφίας να αναβάλει την συνεδρίαση της Πέμπτης σε περίπτωση αδυναμίας του μαρτυρά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ή θα είμαστε ενήλικες και αυτά που λέμε θα ισχύουν ή θα είμαστε παιδιά και δεν θα τηρούμε αυτά που συνεννοούμαστε», δήλωσε σύμφωνα με πληροφορίες Η Θ. Τζάκρη. Τελικά και προκειμένου να αποφευχθεί η σύγκρουση σε ζήτημα διαδικασίας, η πλειοψηφία υιοθέτησε τη λύση της διπλής πρόσκλησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.