ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Με τον πρόεδρο του Προεδρικού Συμβουλίου της Λιβύης θα συναντηθεί ο Κ.Μητσοτάκης

Με τον πρόεδρο του Προεδρικού Συμβουλίου της Λιβύης θα συναντηθεί ο Κ.Μητσοτάκης

Ο πρόεδρος του Προεδρικού Συμβουλίου της Λιβύης, Μοχάμεντ Γιουνές Μένφι, θα βρίσκεται σήμερα, Τετάρτη 14 Απριλίου, στη χώρα μας προκειμένου να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αναλυτικά, η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις 10:20 στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στη συνέχεια, στις 11:30, ο πρωθυπουργός θα προεδρεύσει στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, η οποία θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης.

Σημειώνεται πως το ταξίδι του Μοχάμεντ Γιουνές Μένφι στην Ελλάδα έρχεται μετά το ταξίδι που πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός στη Λιβύη προ λίγου διαστήματος.

Συνοδευόμενος από τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε την πρωτεύουσα της Λιβύης, την Τρίπολη, και πρότεινε την υπογραφή διμερούς συμφωνίας για τις θαλάσσιες ζώνες.

«Με τον πρωθυπουργό της Λιβύης συζητήσαμε σήμερα τη συνεργασία μας σε μία σειρά από τομείς, όπως είναι η ενέργεια, οι κατασκευές, οι θαλάσσιες μεταφορές και η υγεία. Υπάρχουν και άλλα πεδία, όπως η αποκατάσταση της ενεργειακής μας συνεργασίας» σημείωσε από την ελληνική πρεσβεία στην Τρίπολη, όπου βρέθηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Έλληνας πρωθυπουργός τόνισε ότι η συνεργασία των δύο κρατών έχει ισχυρές ρίζες και μέλλον, ενώ θεμέλιο στις σχέσεις είναι η ειλικρίνεια, η πίστη στις αρχές της διεθνούς νομιμότητας και του διεθνούς δικαίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.