Ν.Κοτζιάς για επίσκεψη Ν.Δένδια στην Τουρκία: «Ποιο ήταν το όφελος του ταξιδιού του ΥΠΕΞ;»

Ν.Κοτζιάς για επίσκεψη Ν.Δένδια στην Τουρκία: «Ποιο ήταν το όφελος του ταξιδιού του ΥΠΕΞ;»

Ο Νίκος Κοτζιάς αναφέρθηκε στο ταξίδι του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια στην Τουρκία και στην σύγκρουση με τον Μελβούτ Τσαβούσογλου.

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, με ανάρτησή του στο Twitter απευθύνει ερωτήματα στον Νίκο Δένδια σχετικά με την επίσκεψή του στην Άγκυρα.

Όπως αναφέρει «για πρώτη φορά μετά από 20 μήνες πεισματικής σιωπής ο ΥΠΕΞ/ΝΔ απάντησε εν μέρει σε τουρκικές προκλήσεις».

Ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο δεν εξήγησε μια σειρά από ερωτήματα όσον αφορά την επίσκεψή του αλλά και την ένταση με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου:

«Ήταν αυτός ο σκοπός ταξιδιού του; Πέτυχε κάτι άλλο πιο ουσιαστικό και αν ναι σε ποιο βαθμό; ‘Η ενδιαφέρεται μόνο για την επικοινωνία και τα εσωκομματικά της ΝΔ» γράφει ο κ. Κοτζιάς.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Κοτζιάς αφήνει ένα υστερόγραφο στο οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων πως «η δεξιά η ακροδεξιά και το παρακράτος πάντα δεν άντεχαν τη φωνή της αλήθειας. Παρόλο που με έχουν κομμένο από όσα μέσα ελέγχουν απευθείας, εξακολουθούν με πάθος να παράγουν τα ψέματά τους».

«Η “ομάδα αλήθειας της ΝΔ” έβγαλε ένα φιλμάκι από επίσκεψη μου σε Σμύρνη την ώρα που συνομιλώ με Τσαβούσογλου, ενώ πέταξαν αεροπλάνα από πάνω από το Προξενείο. Τότε μου λέει πειραχτικά ο Τσαβούσογλου “μη φοβάσαι δεν έχουν κακό σκοπό”. Εκεί το σταμάτησαν το φιλμάκι. Δηλαδή, έφαγαν την άμεση απάντηση που έδωσα διακόπτοντας τον συνομιλητή μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Κοτζιάς αναφέρει ότι απάντησε τότε με χαμόγελο στον Τσαβούσογλου ότι «εσύ να ανησυχείς γιατί έφερα μαζί μου την ελληνική πολεμική αεροπορία»: «Δεν αντέχουν την αλήθεια, το έχουν πια στο DNA να την ξεφτιλίζουν» καταλήγει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.