ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Self tests: Καταγγελίες από αυτοαπασχολούμενους ότι δεν εμφανίζονται στο σύστημα

Self tests: Καταγγελίες από αυτοαπασχολούμενους ότι δεν εμφανίζονται στο σύστημα

Αυξάνονται οι καταγγελίες αυτοπασχολούμενων πως δεν μπορούν να πάρουν self test διότι δεν εμφανίζονται τα ονόματά τους στο σύστημα.

Συγκεκριμένα, από το πρωί συρρέουν στα φαρμακεία ιδιοκτήτες επιχειρήσεων για να λάβουν τα self test όπως υποχρεούνται από την κυβέρνηση σύμφωνα με την ΚΥΑ που εκδόθηκε ωστόσο, μάταια προσπαθούν ο φαρμακοποιοί να τους εντοπίσουν μέσα στο σύστημα.

Παρόλα αυτά στην ΚΥΑ που εκδόθηκε και περιέχει τον «οδικό χάρτη» με 18 οδηγίες για τα υποχρεωτικά self tests εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα, διαβάζουμε χαρακτηριστικά:

”17. Εφόσον οι εργοδότες προσφέρουν προσωπική εργασία στην επιχείρησή τους ή παρευρίσκονται στους χώρους εργασίας, με ατομική τους ευθύνη οφείλουν να κάνουν self test και να λαμβάνουν όλα τα ατομικά μέτρα προστασίας για τον COVID-19. Ειδικά για το θέμα αυτό θα εκδοθεί άμεσα διευκρινιστική εγκύκλιος…”

Ενώ λοιπόν, οι υπάλληλοι είναι καταχωρημένοι στο σύστημα δεν συμβαίνει το ίδιο με τους εργοδότες την ώρα μάλιστα που η κυβέρνηση προειδοποιεί με τσουχτερά πρόστιμα σε περίπτωση εντοπιστεί εργαζόμενος χωρίς self test.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως διαπιστώνεται λοιπόν, το αλαλούμ με τα self test συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία από την κυβέρνηση, και παρά το γεγονός πως η ΚΥΑ έχει εκδοθεί από το Σάββατο η κυβέρνηση ακόμα δεν έχει προχωρήσει σε κάποια διευκρίνηση για το ζήτημα αυτό.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.