
Ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης εμφανίστηκε ως Superman εναντίον των ΔΕΚΟ και των συντάξεων στην τούρτα με την οποία έκλεισε τα 56α γενέθλια του και στο Twitter έγινε χαμός.
Ανάμεσα στα κορυφαία σχόλια ήταν και ένα το οποίο τον παρομοίαζε με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ο οποίος είχε γιορτάσει ντυμένος Superman την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Δείτε ορισμένα από τα καλύτερα tweets
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.