ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Χ.Θεοχάρης: «Η Ελλάδα θα επιτρέψει στους Βρετανούς να ταξιδέψουν στη χώρα χρησιμοποιώντας την κάρτα εμβολιασμού του NHS»

Χ.Θεοχάρης: «Η Ελλάδα θα επιτρέψει στους Βρετανούς να ταξιδέψουν στη χώρα χρησιμοποιώντας την κάρτα εμβολιασμού του NHS»

Το γεγονός ότι η Ελλάδα θα επιτρέψει στους Βρετανούς να ταξιδέψουν στη χώρα χρησιμοποιώντας την κάρτα εμβολιασμού του Εθνικού Συστήματος Yγείας (NHS), υπογράμμισε χθες ο Έλληνας υπουργός Τουρισμού στην βρετανική εφημερίδα «The Sun».

Ο Χάρης Θεοχάρης υποστήριξε ότι η χώρα του είναι χαρούμενη που δέχτηκε την κάρτα εμβολιασμού του NHS καθώς έτσι μπορεί να αποφευχθεί η υποχρέωση ενός ακριβού μοριακού τεστ Covid για τα hotspot των διακοπών της Μεσογείου.

Μιλώντας στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Τουρισμού και Ταξιδιών στο Κανκούν του Μεξικού, ο Έλληνας υπουργός είπε ότι το έγγραφο του βρετανικού Εθνικού Συστήματος Υγείας θα είναι αποδεκτό την ώρα που το Ηνωμένο Βασίλειο και η ΕΕ αναπτύσσουν ψηφιακά διαβατήρια υγείας.

«Μέχρι το Ηνωμένο Βασίλειο να αποκτήσει ψηφιακό διαβατήριο εμβολιασμού, έχουμε δει τις κάρτες του βρετανικού Συστήματος Υγείας όπου αναγράφονται οι δύο ημερομηνίες ραντεβού για τον εμβολιασμό και τις αναγνωρίζουμε αποδεχόμαστε», υποστήριξε ο Χάρης Θεοχάρης.

Για όσους δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί κατά της νόσου Covid, θα εξακολουθούν να είναι ευπρόσδεκτοι στη χώρα εάν έχουν αρνητικό μοριακό τεστ PCR και θα πραγματοποιούνται επίσης τυχαία τεστ Covid στα αεροδρόμια της χώρας.

O Έλληνας υπουργός υποστήριξε επίσης ότι θα εξετάσει την αποδοχή φθηνότερων και ταχύτερων τεστ αντιγόνων μέσα στους επόμενους μήνες.

Ο Χάρης Θεοχάρης υπογράμμισε επίσης ότι «Η Ελλάδα αντιμετώπισε το θέμα της πανδημίας της νόσου Covid καλύτερα από άλλες χώρες. Οι αριθμοί μας βελτιώνονται κάθε εβδομάδα, κάτι που δείχνει ότι ο εμβολιασμός έχει αποτελέσματα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.