ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Β.Κοντοζαμάνης: «Οι πολίτες μπορούν ως το Μ.Σάββατο να πάρουν 2 self test»

Β.Κοντοζαμάνης: «Οι πολίτες μπορούν ως το Μ.Σάββατο να πάρουν 2 self test»

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης το πρωί της Μεγάλης Τρίτης 27 Απριλίου, τόνισε πως οι πολίτες που δικαιούνται self test μπορούν ως το Μεγάλο Σάββατο 1η Μαΐου στις 8 το βράδυ οπότε και θα είναι ανοιχτά τα φαρμακεία να πάρουν δύο, ώστε να έχουν ένα και για την επόμενη εβδομάδα.

Σημείωσε ότι η διάθεση των δωρεάν self test θα αρχίσει ξανά την Πέμπτη του Πάσχα στις 6 Μαΐου.

Ο κ. Κοντοζαμάνης υπογράμμισε ότι υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στο μέτρο, το οποίο καλύπτει το 25% του πληθυσμού.

Ο αναπληρωτής υπουργός τόνισε ότι όλα τα εμβόλια που κυκλοφορούν στη χώρα μας είναι ελεγμένα και δανειοδοτημένα, δεν υπάρχει λόγο ανησυχίας.

Απαντώντας στις επικρίσεις της αντιπολίτευσης, κυρίως της αξιωματικής, σημείωσε ότι μπορεί να υπάρχει μια μικρή αναμονή για την εισαγωγή κάποιου πολίτη σε ΜΕΘ, ωστόσο κανείς δεν έχει μείνει χωρίς βοήθεια και χωρίς αναπνευστική υποστήριξη.

Ο κ. Κοντοζαμάνης δήλωσε ότι τα στοιχεία από τις νοσηλείες δείχνουν σταθεροποίηση του συστήματος.

Έκανε γνωστό ότι το 50% των εισαγωγών στα νοσοκομεία αφορά πολίτες άνω των 65 ετών εκ των οποίων το 85% δεν είχε εμβολιαστεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο αναπληρωτής υπουργός τόνισε ακόμα ότι το 50% των περιστατικών που εξυπηρετούν τα νοσοκομεία είναι non covid.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.