ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Πρωτομαγιά: KKE και ΚΝΕ κατέθεσαν στεφάνια στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής

Πρωτομαγιά: KKE και ΚΝΕ κατέθεσαν στεφάνια στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής

Αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ και του ΚΣ της ΚΝΕ βρέθηκαν στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής και κατέθεσαν στεφάνια προς τιμήν της Πρωτομαγιάς.

Εκ μέρους της ΚΕ του ΚΚΕ στεφάνι κατέθεσε ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του κόμματος, ενώ η αντιπροσωπεία αποτελείτο επίσης από τους Λουΐζα Ράζου μέλος του ΠΓ της ΚΕ και γραμματέα της ΚΟΑ και Θοδωρή Χιώνη μέλος του ΠΓ της ΚΕ. Εκ μέρους του ΚΣ της ΚΝΕ στεφάνι κατέθεσε ο Ιάσονας Φανός.

«Καλή Πρωτομαγιά σε όλους τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, σε όλους τους ανθρώπους του μόχθου, σε όλο το λαό μας, σε όλους του λαούς του κόσμου. Ανάσταση λαών και καλές γιορτές σε όλους και όλες.

Το μήνυμα της Πρωτομαγιάς παραμένει επίκαιρο. Παραμένει επίκαιρο στη μαχητική λαϊκή αντίσταση απέναντι στη καπιταλιστική βαρβαρότητα. Παραμένει επίκαιρο στον αποφασισμένο αγώνα για το μέλλον που αξίζει στην ανθρωπότητα, ένα μέλλον χωρίς την καπιταλιστική βαρβαρότητα, ένα μέλλον του σοσιαλισμού-κομμουνισμού.

Τιμή και δόξα στους 200 της Καισαριανής και σε όλες τις θυσίες του λαού μας» δήλωσε ο Γ. Πρωτούλης.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.