ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αύριο σε στενό οικογενειακό κύκλο η κηδεία του Θεόδωρου Κατσανέβα

Αύριο σε στενό οικογενειακό κύκλο η κηδεία του Θεόδωρου Κατσανέβα

Αύριο, Τετάρτη 12 Μαΐου, θα γίνει η κηδεία του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρου Κατσανέβα, σε στενό οικογενειακό κύκλο, καθώς η οικογένεια επιθυμεί να προστατεύσει, όπως αναφέρει, πάσει θυσία ανθρώπους από τη μετάδοση του κορωνοϊού, από τον οποίο ο εκλιπών νικήθηκε.

Ο Θόδωρος Κατσανέβας, ποντιακής καταγωγής, είχε αφοσιωθεί στην ιδέα για την Αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων. Αυτή τη στιγμή γίνονται από τον «Σύλλογο Ποντίων Αργοναύται – Κομνηνοί» οργανωμένες δράσεις με καταγραφή μαρτυριών, ιστορική τεκμηρίωση και ενέργειες προς στη Διεθνή Κοινότητα, σε αυτόν τον τομέα.

Η οικογένεια του Θόδωρου Κατσανέβα αποφάσισε να στηρίξει εις μνήμην του την προσπάθεια αυτή.

Για όσους ενδιαφέρονται να δηλώσουν μαζί της, κυρίως με την παρουσία τους, τη συνέχιση του οράματός του:

Σύλλογος Ποντίων Αργοναύται – Κομνηνοί

Alpha Bank / IBAN: GR 06 0140 1160 1160 0200 2015 674

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δωρεά εις μνήμην Θεόδωρου Κατσανέβα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.