ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΣΥΡΙΖΑ: «Προκαλούν θυμηδία όσα αναφέρει ο Χ.Καλογρίτσας για τα SMS»

ΣΥΡΙΖΑ: «Προκαλούν θυμηδία όσα αναφέρει ο Χ.Καλογρίτσας για τα SMS»

Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι τα γραπτά μηνύματα μεταξύ του κ. Νίκου Παππά και Χρήστου Καλογρίτσα που κατατέθηκαν στην προανακριτική προκαλούν θυμηδία.

Παράλληλα, προαναγγέλλουν κατάθεση μήνυσης κατά του προέδρου της επιτροπής Σταύρου Κελέτση καθώς υποστηρίζουν ότι προχώρησε σε αλλοίωση των πρακτικών.

Να σημειωθεί ότι για «μήνυση» έκανε λόγο και ο κ. Νίκος Παππάς με μια λιτή ανάρτηση στο twitter:

Αναλυτικά οι κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν: «Ο κ. Καλογρίτσας προσήλθε σήμερα στην προανακριτική για να προσκομίσει κάποια μηνύματα που προκαλούν θυμηδία.

Ο Νίκος Παππάς, όπως και ο ίδιος είχε τονίσει στην ομιλία του στην Ολομέλεια, είχε συναντήσεις και επαφές με όλους τους υποψηφίους.

Σε ό,τι αφορά τα 8 εκατ. ευρώ, ο κ. Καλογρίτσας συνελήφθη για μια ακόμα φορά ψευδόμενος, ισχυριζόμενος ότι τα δανείστηκε.

Να του θυμίσουμε, όμως, ότι ο γιος του, Βλαδίμηρος Καλογρίτσας, έχει υπογράψει, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στον διαγωνισμό, υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχει δανειστεί χρήματα.

Προκύπτει, ως εκ τούτου, σωρεία αδικημάτων που έχουν διαπραχθεί τόσο από τον Χρήστο όσο και από τον Βλαδίμηρο Καλογρίτσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ό,τι αφορά την πρωτοφανή αυθαιρεσία Κελέτση να παραποιήσει τα πρακτικά, ισχυριζόμενος ότι έχει το δικαίωμα, αναρωτιόμαστε: Η κατάθεση του μάρτυρα καθώς και οι διάλογοι αποτελούν αποδεικτικό υλικό. Αυτά που ισχυρίζεται ο κ. Κελέτσης, έχει το σθένος να τα επικαλεστεί ενώπιον ποινικού δικαστηρίου;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.