«Καρα-χάλιος». «Μαύρο χάλι», όνομα και πράγμα...

Κ.Μητσοτάκης στον Σαουδάραβα Υπουργό Πολιτισμού: «Προσβλέπουμε στην ενδυνάμωση της συνεργασίας μας» (βίντεο)

Κ.Μητσοτάκης στον Σαουδάραβα Υπουργό Πολιτισμού: «Προσβλέπουμε στην ενδυνάμωση της συνεργασίας μας» (βίντεο)

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον υπουργό Πολιτισμού της Σαουδικής Αραβίας, Πρίγκιπα Badr bin Farhan Al-Saud, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην χώρα μας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν η ενίσχυση των διμερών πολιτιστικών δεσμών και ανταλλαγών και η τεχνογνωσία που μπορεί να προσφέρει η Ελλάδα όσον αφορά την προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Κατά την έναρξη της συνάντησης έλαβε χώρα ο ακόλουθος διάλογος:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Χαίρομαι πολύ που σας υποδέχομαι. Καταλαβαίνω ότι είχατε μία πολύ εποικοδομητική συζήτηση με το Υπουργείο Πολιτισμού χθες. Προσβλέπουμε στην ενδυνάμωση της πολιτιστικής μας συνεργασίας και με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η σημασία που αποδίδετε στην προστασία της μοναδικής πολιτιστικής κληρονομιάς σας. Καθώς έχουμε εμπειρία σε αυτό το ζήτημα, είμαι βέβαιος ότι έχουμε πολλά να συζητήσουμε.

Πρίγκιπας Badr bin Farhan Al-Saud: Βεβαίως. Είναι τιμή μου να βρίσκομαι εδώ σήμερα. Είχαμε μία ιδιαίτερα επιτυχημένη συνάντηση χθες και προσβλέπουμε στην ενδυνάμωση της σχέσης μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.