ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ύμνοι του Μ.Φουρθιώτη για την Σ.Νικολάου μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού (βίντεο)

Ύμνοι του Μ.Φουρθιώτη για την Σ.Νικολάου μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού (βίντεο)

Ο Μένιος Φουρθιώτης μέσα από τις δηλώσεις του πλέκει το εγκώμιο του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου αλλά και της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφίας Νικολάου, μέσα από τις φυλακές του Κορυδαλλού.

Πιο συγκεκριμένα περιγράφει μια ζωή ειδυλλιακή μέσα στις φυλακές, αλλά όπως ο ίδιος λέει… δεν θέλει να φύγει.

Όπως τόνισε στην εκπομπή «αξίζουν συγχαρητήρια οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, οι αρχιφύλακες, η διευθύντρια των φυλακών, που έρχονται από τις 6 το πρωί και φεύγουνε το βράδυ για να κοιτάνε έναν-έναν τους κρατούμενους». Παράλληλα, έδωσε συγχαρητήρια στον Λευτέρη Οικονόμου και την Σοφία Νικολάου για την «εξαιρετική τους δουλειά» στις φυλακές Κορυδαλλού.

«Εγώ όχι μόνο δεν θέλω, αλλά εφόσον κριθεί από τη Δικαιοσύνη, όποια κι αν είναι η απόφασή της, είτε είναι στο 18μηνο, οτιδήποτε γιατί όλα αυτά είναι θέματα δικονομικά, θα την σεβαστώ όποια κι αν είναι…» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.