
«Συγχαρητήρια στην κυβέρνηση. Άψογα όλα, μπράβο. Συγχαρητήρια» έλεγε στην κάμερα ο πρόεδρος του συλλόγου των υπαλλήλων της Βουλής
Χτες το πρωί η κάμερα του ΣΚΑΪ βρέθηκε έξω από το εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας» στα πλαίσια ρεπορτάζ. Εκεί ξεχώρισε ένας πολίτης ο οποίος με εμφανή ενθουσιασμό, έπλεξε το εγκώμιο της κυβέρνησης.
«Συγχαρητήρια στην κυβέρνηση. Άψογα όλα, μπράβο. Συγχαρητήρια» σημείωσε, αναφερόμενος στους εμβολιασμούς. Μάλιστα ο δημοσιογράφος Δημήτρης Οικονόμου ζήτησε να γίνει σποτ ο συγκεκριμένος πολίτης.
https://twitter.com/AvgiOnline/status/1397982321358352388
Ωστόσο, όπως παρατήρησε το documentonews, ο πολίτης αποδείχτηκε πρόεδρος του συλλόγου των υπαλλήλων της Βουλής και επικεφαλής του «γαλάζιου» συνδυασμού, Ενιαία Κίνηση Υπαλλήλων, Γιάννης Σιαμπάνης. Μάλιστα όταν η ιστοσελίδα ζήτησε μία δήλωση από τον συνδικαλιστή της ΝΔ, εκείνος απάντησε: «Κάνετε λάθος!», κλείνοντας απότομα το τηλέφωνο.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.