
Ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, μίλησε για την έξαρση των δολοφονιών που σχετίζονται με τον κόσμο της νύχτας.
Ο υπουργός ανέφερε ότι έχουν χαρακτηριστικά οργανωμένου εγκλήματος και τέτοιου είδους ξεκαθαρίσματα παρατηρούνται τα τελευταία 30 χρόνια τουλάχιστον.
«Εξάρσεις και υφέσεις υπάρχουν πάντα στο οργανωμένο έγκλημα. Είναι μια εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση. Δε μπορεί να ασκείται κριτική στην κυβέρνηση επί αυτής της βάσης, για κάτι που έχει διεθνή και ενδημικά χαρακτηριστικά», επεσήμανε ο κ. Βορίδης.
Για το θέμα των ποινών φυλάκισης, είπε ότι «πρέπει να ξαναδούμε άμεσα το θέμα των αναστολών», ενώ τόνισε ότι «το τμήμα Ανθρωποκτονιών και το τμήμα Εκβιαστών της ΕΛ.ΑΣ θεωρούνται από τα πιο επιτυχημένα διεθνώς. Έχουν πάρα πολλές εξιχνιάσεις και θα κάνουν το καλύτερο δυνατό.»
Τέλος, σχετικά με την κριτική της αντιπολίτευσης για την προανακριτική, ο κ. Βορίδης απάντησε πως «ο κ. Παππάς άσκησε το δικαίωμά του να υποβάλει το υπόμνημα με τις απόψεις του, αλλά το να μη θέλει να εμφανιστεί κρίνεται».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.