Το όποιο «κόμμα Καρυστιανού» -αν υπάρξει- θα γίνει 40 ημέρες πριν τις εκλογές. Τέλος!

Επιτροπή Ανταγωνισμού: Αυτο-εξαίρεσή του από την διαδικασία για το Πρακτορείο Άργος ζήτησε ο πρόεδρός της

Επιτροπή Ανταγωνισμού: Αυτο-εξαίρεσή του από την διαδικασία για το Πρακτορείο Άργος ζήτησε ο πρόεδρός της

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού, Ιωάννης Λιανός, ζήτησε, σύμφωνα με πληροφορίες, την αυτοεξαίρεση του στην τέταρτη συνεδρίαση της Ολομέλειας, που εξετάζει την κύρια υπόθεση για την τέλεση αντι-ανταγωνιστικών πρακτικών του πρακτορείου διανομής Άργος (συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη).

Το αίτημα του Ιωάννη Λιανού έγινε δεκτό, ενώ ο ίδιος φέρεται να επικαλέστηκε πως η απόφαση του επιβάλλεται για λόγους ευπρέπειας.

Ερωτηματικά προκαλεί η απόφασή του, καθώς το μεγαλύτερο μέρος της διαδικασίας έχει ήδη πραγματοποιηθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.