«Βελούδινο διαζύγιο» Γιώργου Τράγκα με Νίκο Νικολόπουλο – Ο Π.Καμμένος γίνεται «Ελεύθερος Άνθρωπος»; (βίντεο)

«Βελούδινο διαζύγιο» Γιώργου Τράγκα με Νίκο Νικολόπουλο – Ο Π.Καμμένος γίνεται «Ελεύθερος Άνθρωπος»; (βίντεο)

«Βελούδινο πολιτικό διαζύγιο», μεταξύ του επικεφαλής του κόμματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» και του προέδρου και πρώην υπουργού και βουλευτή του «Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος», Νίκου Νικολόπουλου.

Την σχετική ανακοίνωση έκανε ο Νίκος Νικολόπουλος όπου ταυτόχρονα ανακοίνωσε και την θερινή εξόρμηση του κόμματός του, σε νησιά του Ιονίου, πόλεις της Ηπείρου και στην περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Τράγκας χαρακτήρισε τον Ν.Νικολόπουλο ως «φίλο» και την απόφασή του «απόλυτα σεβαστή».

Να σημειωθεί ότι οι «Ελεύθεροι Άνθρωποι» πρόκειται να πραγματοποιήσουν αύριο Πέμπτη πανηγυρική εκδήλωση, στην οποία θα αναγγελθεί ο μετασχηματισμός του κινήματος σε πολιτικό κόμμα.

Πλέον αναμένεται να κινηθούν σε ένα πιο «σφικτό» πολιτικό πλαίσιο με την ηγεσία του Γιώργου Τράγκα αδιαμφισβήτητη, αλλά χωρίς τη συμμετοχή, εκτός του Ν.Νικολόπουλου και του Δημήτρη Καζάκη του ΕΠΑΜ, του Ν.Καραχάλιου κλπ., οι οποίοι έχουν επίσης αποστασιοποιηθεί από το νεοϊδρυθέντα πολιτικό σχηματισμό.

Αντίθετα ο Π.Καμμένος βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον Γ.Τράγκα και δεν αποκλείεται να δούμε σύντομα να ανακοινώνεται κάποιας μορφής «πολιτικός αρραβώνας» μεταξύ των δύο ανδρών.

Ο Ν.Νικολόπουλος μετά την δημοσιοποίηση της αποχώρησής του προχώρησε σε ανακοίνωση όπου αναφέρει τα εξής:

«Οι «Χριστιανοδημοκράτες φιλοδοξούμε να διαμορφώσουμε στο πολιτικό φάσμα, έναν πόλο της λαϊκής πατριωτικής κοινωνικής ΔΕΞΙΑΣ.

Ένα κόμμα που με διακριτές θέσεις και τοποθετήσεις πάνω στα μεγάλα και μικρότερα ζητήματα της κοινωνίας και της πατρίδας , καταθέτει μια καθαρή ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ πρόταση για την ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ έξω από τις ΨΕΥΤΙΚΕΣ & ΣΙΚΕ αντιπαραθέσεις των μικρομέγαλων συστημικών κομμάτων.

Η συνέπεια θα μας οδηγήσει στη συνέχεια. Μια φρέσκια πρόταση που περιέχει στόχους αποφάσεις , τόσο για την Πατρίδα μας, την Ελλάδα, όσο και για εμάς τους ίδιους, τις Ελληνίδες και τους Έλληνες αφού εμείς πρέπει εκτός από το να υπηρετούμε ένα πλάνο, να έχουμε μία βάση αξιών και αρχών

Η συνέπεια θα μας οδηγήσει στη συνέχεια. Εμείς κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να αντιστρέψουμε τη φορά της ιστορίας.

Εσύ τι λες θα έρθεις μαζί μας;»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε κάθε περίπτωση οι εξελίξεις στον ευρύτερο χώρο της Δεξιάς κρίνονται ως ενδιαφέρουσες και δεν αποκλείονται νέες εκπλήξεις με συνεργασίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.