ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Α.Γεωργιάδης: «Ξεπάγωμα» τριετιών τώρα για να αντιμετωπίσουν την ακρίβεια

Έρχεται από την 1η Ιανουαρίου 2024

Α.Γεωργιάδης: «Ξεπάγωμα» τριετιών τώρα για να αντιμετωπίσουν την ακρίβεια

«Από την 1η Ιανουαρίου 2024, οι τριετίες “ξεπαγώνουν”» δήλωσε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Όπως είπε, οι τριετίες «ξεπαγώνουν» νωρίτερα και το βασικό κριτήριο για την απόφαση αυτή του υπουργείου ήταν η ακρίβεια και η ανάγκη να ενισχυθούν τα εισοδήματα των εργαζομένων.

Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε εκτενώς στις πρωτοβουλίες του υπουργείου Εργασίας, επισημαίνοντας ότι το νομοσχέδιο για τα εργασιακά έχει ήδη ψηφιστεί, ενώ το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο τίθεται σε δημόσια διαβούλευση την τρέχουσα εβδομάδα. Μεταξύ άλλων, ο υπουργός τόνισε ότι η ανεργία μειώνεται διαρκώς και τα προγράμματα κατάρτισης της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) «τρέχουν» με μεγάλη ταχύτητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, ερωτηθείς σχετικά με το αν έχουν ληφθεί επαρκή μέτρα για την ακρίβεια, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε ότι η κυβέρνηση δρα συνολικά. «Είναι εντολή του πρωθυπουργού να δώσουμε τη μάχη μας και την δίνει ο καθένας με τον τρόπο του. Η ακρίβεια είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα» σχολίασε ο υπουργός Εργασίας και υπογράμμισε ότι η προσπάθεια του υπουργείου Ανάπτυξης για το θέμα αυτό είναι μεγάλη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.