ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Α.Γεωργιάδης μετά το τροχαίο: «Άναψα ένα κεράκι στον Ι.Ν. της Ζωοδόχου Πηγής στην Ακαδημίας» (φώτο)

«Έπρεπε να το κάνω διότι χθες ήταν δύσκολη μέρα και οι γονείς μου αισθάνομαι ότι ήταν μαζί μου»

Α.Γεωργιάδης μετά το τροχαίο: «Άναψα ένα κεράκι στον Ι.Ν. της Ζωοδόχου Πηγής στην Ακαδημίας» (φώτο)

Κερί στον ιερό ναό της Ζωοδόχου Πηγής στο κέντρο της Αθήνας άναψε πριν από λίγη ώρα ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης μετά το τροχαίο που είχε το βράδυ της Δευτέρας.

«Σήμερα άναψα ένα κεράκι στον Ι. Ν. της Ζωοδόχου Πηγής στην Ακαδημίας. Εδώ παντρεύτηκαν οι γονείς μου και βαπτιστήκαμε. Έπρεπε να το κάνω διότι χθες ήταν δύσκολη μέρα και οι γονείς μου αισθάνομαι ότι ήταν μαζί μου. Ποτέ δεν ξεχνάμε τους ανθρώπους μας όσα χρόνια και να περάσουν» έγραψε ο υπουργός Ανάπτυξης στο Twitter.

Το όχημα στο οποίο επέβαινε ο Άδωνις Γεωργιάδης με τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου συγκρούστηκε με άλλο Ι.Χ. στη συμβολή της Φιλελλήνων με τη Σουρή, κάτω από άγνωστες συνθήκες.

Οι δύο οδηγοί προχώρησαν σε φιλικό διακανονισμό και δεν χρειάστηκε η εμπλοκή της Τροχαίας. Ο κ. Γεωργιάδης φέρεται να επέστρεφε από μία εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας και τόσο ο ίδιος όσο και η κυρία Μανωλίδου δεν τραυματίστηκαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.