ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

τ.Εισαγγελέας Αρείου Πάγου Α.Κανελλόπουλος: «Η καταγγελία Τζανερίκου σημαίνει ότι έχουμε κακουργηματική πράξη»

Η δήλωση του προέδρου του "Εθνικού Κόμματος των ΕΛΛΗΝΩΝ"

τ.Εισαγγελέας Αρείου Πάγου Α.Κανελλόπουλος: «Η καταγγελία Τζανερίκου σημαίνει ότι έχουμε κακουργηματική πράξη»

Μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις του παραιτηθέντος προέδρου του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου Χ.Τζανερίκου, ο πρόεδρος του Εθνικού Κόμματος των ΕΛΛΗΝΩΝ, Αναστάσιος Κανελλόπουλος προέβη στην κάτωθι ανακοίνωση:

«Η ψυχή της Κοινής Γνώμης συγκλονίζεται με όσα πρωτάκουστα συμβαίνουν στη χώρα μας. Ο Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, κύριος Χρ. Τζανερίκος καταγγέλλει δημοσίως «ανώτατο Κυβερνητικό παράγοντα», ότι επεχείρησε να τον δωροδοκήσει, υποσχόμενος σ’ αυτόν ωφελήματα, αν υπό την ιδιότητά του ως Προέδρου του Α΄ Τμήματος του Αρείου Πάγου, «βοηθήσει στον αποκλεισμό του Εθνικού Κόμματος – Έλληνες» από τις προσεχείς εκλογές.

Η φοβερή αυτή καταγγελία συνιστά την κακουργηματική πράξη της αποπείρας δωροδοκίας δικαστού, η οποία τιμωρείται με κάθειρξη.

Μετά από αυτήν την καταγγελία, πρώτον, η Κυβέρνηση δεν μπορεί να παραμείνει ούτε μία ώρα στην εξουσία,

Δεύτερον, δεν παρέχει καμία εγγύηση διεξαγωγής τιμίων και αδιαβλήτων εκλογών

Τρίτον, ο Λαός αντιλαμβάνεται τώρα, πλέον, τον λόγο που ο κύριος Μητσοτάκης, υποστηριζόμενος από το σύνολο των πάσης φύσεως συστημικών μέσων ενημερώσεως, θέλει να αποκλείσει το Κόμμα μας, από τη συμμετοχή του στις προσεχείς εκλογές

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και, τέταρτον, ο Λαός περιμένει από τα Κόμματα της Αντιπολιτεύσεως να του πουν, εάν αμέσως μετά τις εκλογές, θα κινηθεί η διαδικασία παραπομπής του «ανωτάτου Κυβερνητικού παράγοντος», στο ειδικό Δικαστήριο»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.