ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Α.Λατινοπούλου: «Εμείς δεν μπορούμε να αυτοαποκαλούμαστε Μακεδόνες και δεν ντρέπεται κανείς από τους Έλληνες βουλευτές»

«Ο Ζάεφ χωρίς ντροπή δίνει συγχαρητήρια στον Μητσοτάκη»

Α.Λατινοπούλου: «Εμείς δεν μπορούμε να αυτοαποκαλούμαστε Μακεδόνες και δεν ντρέπεται κανείς από τους Έλληνες βουλευτές»

Η αντιπρόεδρος της Πατριωτικής Δύναμης Αλλαγής – ΠΑΤΡΙΔΑ, Αφροδίτη Λατινοπούλου, προχώρησε σε δήλωση για την εθνική ήττα της έγκρισης λειτουργίας του Κέντρου εκμάθησης της ανύπαρκτης «Μακεδονικής» Γλώσσας στη Φλώρινα με ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Αναφέρει μάλιστα πως εξαιτίας της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών η ίδια και όσοι κατάγονται από την Μακεδονία δεν μπορούν πλέον να αυτοαποκαλούνται Μακεδόνες καθώς το όνομα αυτό δόθηκε στους Σκοπιανούς με συγκεκριμένο άρθρο της Συμφωνίας!

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη προχώρησε σε άλλο ένα εθνικό και πολιτιστικό έγκλημα καθώς όχι μόνο επικύρωσε την παράδοση της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, τηρώντας και υπερασπίζοντας την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά δημιούργησε και κέντρο διδασκαλίας της ανύπαρκτης «μακεδονικής» γλώσσας μέσα στην Ελλάδα συγκεκριμένα στην ευαίσθητη περιοχή της Φλώρινας όπου δρουν φιλοσκοπιανές ομάδες.

Λέμε ανύπαρκτης γιατί επί της ουσίας πρόκειται για… βουλγαρική διάλεκτο και τίποτε παραπάνω.

Αναλυτικά η Α.Λατινοπούλου δήλωσε:

«Το πρωτοδικείο Φλώρινας ενέκρινε σύλλογο “μακεδονικής γλώσσας” και το δικαίωμά του! να τη διδάσκει στην Ελλάδα!

Αν είναι ποτέ δυνατόν!

Ο δε Ζάεφ χωρίς ντροπή βγήκε κ πανηγύριζε ευχαριστώντας Τσίπρα κ Μητσοτάκη που τηρούν στο ακέραιο την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών. Δυστυχώς η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη και στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών είναι ένας “γαλάζιος” ΣΥΡΙΖΑ.

Ενώ προεκλογικά ο κύριος Μητσοτάκης είχε υποσχεθεί πως σε περίπτωση παραβιάσεων από την πλευρά των Σκοπίων θα ακυρώσει την συμφωνία την επόμενη ημέρα των εκλογών εντάξει ακριβώς τα αντίθετα.

Υπερασπίστηκε με νύχια και με δόντια την προδοτική συμφωνία ενώ με το που έγινε κυβέρνηση έναν από τους προδότες που υπερψήφισε την συμφωνία βουλευτή του Ποταμιού τον επιβράβευσε με την θέση του γενικού γραμματέα αθλητισμού.

Στο μεταξύ οι Αθηναίοι, οι Θεσσαλοί, οι Πελοποννήσιοι μπορούν να λέγονται κάλλιστα έτσι και δεν υπάρχει και κανένα πρόβλημα, οι Μακεδόνες όμως δεν μπορούμε να αυτοαποκαλούμαστε έτσι γιατί σύμφωνα με το άρθρο 1 παρ. 3β και 3γ της Συμφωνίας των Πρεσπών, ονομάζονται Μακεδόνες πλέον οι πολίτες της «Βόρειας Μακεδονίας».

Προσοχή όχι «Βορειομακεδόνες» αλλά «Μακεδόνες» μόνο. Αδιανόητο.

Την ίδια στιγμή σε κάθε επίσημο αθλητικό γεγονός, αντί να ονομάζονται με την επίσημη ονομασία τους, οι Σκοπιανοί διαλέγουν την ονομασία «Μακεδονία» ενώ κι άλλες παραβιάσεις από τη μεριά τους δεν έχουν τελειωμό.

Αναρωτιέμαι οι βουλευτές μας στην πόλη μας στην Θεσσαλονίκη, στην βόρεια αλλά και στη νότια Ελλάδα δεν ντρέπονται γι’ αυτό;

Γιατί δε μιλάνε τους έφαγε η γάτα τη γλώσσα; Ο κύριος Μητσοτάκης γιατί δεν φέρνει την προδοτική συμφωνία στην Βουλή να δούμε ποιοι βουλευτές θα τολμήσουν να την ψηφίσουν;

Δεν την φέρνει γιατί περιμένει την συγκυβέρνηση που θα προκύψει μετά τις επόμενες εθνικές εκλογές.

Εκεί θα την ψηφίσουν και τα τρία κόμματα Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ μαζί.

Τρία κόμματα μία πολιτική και στο μακεδονικό.

Ως Εβρίτισα αλλά κυρίως ως Ελληνίδα ντρέπομαι που παραδώσαμε χωρίς μάχη όνομα, ταυτότητα και γλώσσα.

Και φυσικά αντί να είναι πρώτο θέμα σε όλα τα κανάλια και σε όλο τον τύπο με ελάχιστες δυστυχώς φωτεινές εξαιρέσεις στο έγκλημα που γίνεται εις βάρος της χώρας μας μας ταΐζουν 24 ώρες το εικοσιτετράωρο με πάτερ Αντώνιο και κιβωτό ενώ για την προδοσία κατά της πατρίδας μας ούτε κουβέντα.

Βολικό»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.