ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Α.Λατινοπούλου: «Η κυβέρνηση εκδικείται τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς και τους κρατάει ακόμα εκτός εργασίας»

«Ένας Θεός ξέρει πως επιβιώνουν»

Α.Λατινοπούλου: «Η κυβέρνηση εκδικείται τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς και τους κρατάει ακόμα εκτός εργασίας»

Με παρέμβασή της η αντιπρόεδρος της Πατριωτικής Δύναμης Αλλαγής, Αφροδίτη Λατινοπούλου, ζητάει την άμεση αποκατάσταση των ανεμβολίαστων υγειονομικών ειδικά τώρα που σχεδόν όλα τα μέτρα κατά του Covid-19 (παραμένουν κάποια στην εργασία) έχουν καταργηθεί.

Όπως αναφέρει «είναι εκδικητικό και εμμονικό από την πλευρά της κυβέρνησης» να τους κρατάει εκτός εργασίας.

«Ένας Θεός ξέρει πως επιβιώνουν» αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Μέσα στην πανδημία στερηθήκαμε τα πολυτιμότερα αγαθά όπως την προσωπική μας ελευθερία αλλά και βούληση.

Η κυβέρνηση μας επέβαλε ένα από τα πιο σκληρά lockdown στο δυτικό κόσμο, τα αποτελέσματα; Καταστροφικά στην οικονομία όπου άπειρο χρήμα μοιράστηκε σε ημέτερους και με αδιαφανή τρόπο προκειμένου να ελεγχθεί ο Τύπος και η ελευθεροτυπία της έκφρασης.

Καταστροφικά στην ψυχική υγεία, μιλήστε με ειδικούς για να δείτε την τεράστια αύξηση κατανάλωσης αντικαταθλιπτικών και εθισμούς στο αλκοόλ, για ενδοοικογενειακή βία και μεγάλη αύξηση διαζυγίων, καταστροφικά και στην υγεία αφού είμαστε στις πρώτες θέσεις του πλανήτη σε θανάτους ανά εκατομμύριο πληθυσμού.

Τώρα που για όλους σχεδόν η πανδημία έχει τελειώσει και ενώ δυστυχώς οι συνέπειες της θα μας ταλαιπωρούν για πολλά χρόνια ακόμα υπάρχει μια κατηγορία ανθρώπων ακόμα που αντιμετωπίζεται εκδικητικά από την κυβέρνηση, μιλάω για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς.

Οι ανθρωπο0ι αυτοί έχουν διωχθεί ως λεπροί από την εργασία τους και ένας Θεός ξέρει πως επιβιώνουν τόσο καιρό πως τρώνε πως αντιμετωπίζουν το τρομακτικό κύμα ακρίβειας στη χώρα.

Κι ας βγαίνουν εκθέσεις που λένε πως 98% είναι το ποσοστό θανάτων εκτός ΜΕΘ και 76% εντός ΜΕΘ αν και εδώ και μήνες θα έπρεπε να τους έχουν επαναφέρει στις θέσεις τους για να σωθούν περισσότερες ανθρώπινες ζωές αφού όλοι είναι εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό ή κυβέρνηση εμμονικά τους κρατάει εκτός της εργασίας τους ενώ όλα τα μέτρα για τον Covid-19 έχουν πλέον καταργηθεί και με το νόμο αυτή η εγκληματική και ρεβανσιστική πολιτική απέναντι τους οφείλει να σταματήσει χθες.

Εκτός του ότι είναι τελείως άδικο απέναντι τους θα λειτουργήσει και κάπως καλύτερα το σύστημα υγείας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.