ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Α.Λατινοπούλου: «Ο Κομμουνισμός είναι ένα εξίσου επικίνδυνο ολοκληρωτικό καθεστώς με το Ναζισμό»

«Εμείς θα λέμε τα πράγματα με το όνομά τους»

Α.Λατινοπούλου: «Ο Κομμουνισμός είναι ένα εξίσου επικίνδυνο ολοκληρωτικό καθεστώς με το Ναζισμό»

Την εύλογη απορία εκατομμυρίων ανθρώπων εξέφρασε σήμερα με ανάρτησή της στο Instagram η αντιπρόεδρος της Εθνικής Συμφωνίας Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει και ο Κομμουνισμός είναι ένα εξίσου επικίνδυνο με το Ναζισμό ολοκληρωτικό καθεστώς το οποίο στην Ιστορία του κρύβει από πίσω ποταμούς αίματος αθώων ανθρώπων ωστόσο όμως δεν καταδικάστηκε ποτέ.

Όπως αναφέρει εν συνεχεία η πολιτική ασυλία του ΚΚΕ λαμβάνει τέλος και η Εθνική Συμφωνία θα θέσει τον Κομμουνισμό στην ίδια θέση με το Ναζισμό.

«Ναζισμός και Κομμουνισμός είναι και τα δύο εξίσου επικίνδυνα καθεστώτα.
Γι’ αυτό και η αυριανή ημέρα, η Ευρωπαϊκή ημέρα μνήμης των θυμάτων του Σταλινισμού και του Ναζισμού και σφοδρής καταδίκης των δύο ολοκληρωτικών καθεστώτων, είναι κοινή.

Όμως, στην Ελλάδα αυτό δυστυχώς δεν ισχύει. Γιατί η ιερή αγελάδα της χώρας έχει όνομα και είναι η αριστερά και το ΚΚΕ.

Ως εδώ όμως. Εμείς πια πίσω δεν κάνουμε. Τραβάμε την κουρτίνα και λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Ναζισμός και Κομμουνισμός είναι οι δύο όψεις του ίδιου βρόμικου και κάλπικου νομίσματος.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.