
Στο χορευτή Τάσο Ξιαρχό έδωσε συνέντευξη η πρόεδρος της Φωνής Λογικής, η Αφροδίτη Λατινοπούλου, όπου εξέφρασε τις πολιτικές της θέσεις και τις προσωπικές απόψεις ενώ έδειξε τις ικανότητές της στον χορό.
Κατηγόρησε την Αριστερά αναφερόμενη στη δολοφονία του Τσάρλι Κερκ στις ΗΠΑ.
Η κυρία Λατινοπούλου είπε, επίσης, ότι «πιστεύω βαθιά στον Θεό» κάνοντας αναφορά στον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο και τη σχέση του με τη νέα γενιά «που ήθελε να πάει να τον ακούσει».
Η ίδια είπε ακόμα ότι «έχω πολλούς φίλους που είναι γκέι» εξηγώντας πως «έχω πρόβλημα με τις ατζέντες που επιβάλλονται σε μικρά παιδιά. Το υγιές είναι αυτό που κάνεις εσύ “ναι είμαι γκέι αλλά δεν προσπαθώ να το επιβάλω”» λέγοντας σε άλλο σημείο ότι «δεν είναι ένας ο πολιτικός που κάνει ναρκωτικά».
Η πρόεδρος της Φωνής Λογικής εξέφρασε, ακόμα, την επιθυμία της για «στολή στα σχολεία».
Όσον αφορά, δε, τους παράνομους μετανάστες είπε «τόσο καιρό μας έλεγαν ότι αυτοί έρχονται είναι ανήλικοι αλλά εμείς το βλέπαμε ότι στις βάρκες έσκαγαν μαντράχαλοι 18-35 ετών. Από τους φόρους μας δίνουμε χρήματα για να έχουν επιδόματα σπίτια και να κάνουν ό,τι θέλουν οι μετανάστες».
Απάντησε, επίσης, ότι «δεν φοβάμαι για τη ζωή μου. Έχω δεχθεί απειλές αλλά πορεύομαι όπως θέλω» εξομολογούμενη ότι «ταράχτηκα με τη δολοφονία Κερκ γιατί κατάλαβα ότι είχε ξεφύγει το πράγμα. Ο Τσάρλι Κέρκ δεν είχε πειράξει κανέναν, μιλούσε στα πανεπιστήμια. Τον δολοφόνησε η αριστερά».
Η Α.Λατινοπούλου είπε ότι «δεν υπάρχει νόμος και τάξη και δεν υπάρχει σκούπα σε όλα τα επίπεδα γιατί τους νοιάζουν άλλα, πώς θα μοιράσουν χρήματα σε κολλητούς γιατί αν έχουν φάει κι αν έχουν φάει».
Όταν ο Τάσος Ξιαρχό τη ρώτησε για την υιοθεσία από τα ομόφυλα ζευγάρια εξέφρασε την κάθετη αντίθεσή της λέγοντας πως «είναι απόφαση της φύσης ότι ένα παιδί γεννιέται από ανδρα και γυναίκα και δεν υπάρχει πατέρας 1 και πατέρας 2»
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ρωτήθηκε για το αν χορεύει και όταν απάντησε «ναι», ο Τάσος Ξιαρχό την κάλεσε να χορέψει μαζί του δύο τραγούδια: το I Wanna Dance With Somebody και το Anxiety.
Μετά από τους χορούς αυτούς, δε, στο πλατό εμφανίστηκε μια χορεύτρια με προκλητικό ντύσιμο, η Σεσίλια, η οποία, ωστόσο, θολώθηκε στα πλάνα γιατί, όπως αναφέρεται στο βίντεο της συνέντευξης, «δέχθηκε σκληρή κριτική» με την Αφροδίτη Λατινοπούλου, πάντως, να την επαινεί λέγοντας «χορεύει πολύ καλά, έχει ταλέντο».
Η στιγμή με τον χορό είναι στο 22ο λεπτό του βίντεο που ακολουθεί:
Η πρόεδρος της Φωνής Λογικής είπε ακόμα ότι της αρέσει πολύ «το λινό γιατί το θεωρό κομψό» λέγοντας ότι αν ήταν ρούχο «θα ήμουν λινό πουκάμισο».
Διείσδυση στο νεανικό κοινό για το Λατινοπουλέικο με vidcast που έφτιαξαν για τον Ξιαρχό ο οποίος στο 1ο επεισόδιο καλεί φυσικά Αφροδίτη να μιλήσουν για μουσική, ναρκωτικά, θεό, gays, έγκλημα, μετανάστες, Charlie Kirk, ρομά &Τέμπη.
Σα να βλέπεις Μετέχνιο: https://t.co/pOaE87jXoN pic.twitter.com/WLm1jLtCox
— Chaca-Khan 🦋 (@chacakhan) December 23, 2025
Για την πρώτη μεγάλη αγάπη απάντησε πως την ένιωσε «όταν έφεραν τον μικρότερο αδελφό μου στο καλαθάκι κι εγώ ήμουν 8 ετών, ήταν ό,τι πιο όμορφο. Και το ίδιο ήρθε και στον δεύτερο αδελφό μου, τον Βενιαμίν της οικογένειας».
Τέλος, είπε ότι ο αγαπημένος της τραγουδιστής είναι ο Δημήτρης Μητροπάνος, η κυρία Λατινοπούλου και έκλεισε τη συνέντευξη με τη φράση προς τον Τάσο Ξιαρχό «ως γκέι βάζεις πολλούς άντρες κάτω και να συνεχίσεις να το κάνεις».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.