ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Α.Λοβέρδος: «Δεν συμπαθώ πολιτικά τον Σ.Κασσελάκη αλλά δεν τον έχουν αφήσει να εκφραστεί»

«Τα απογευματινά χειρουργεία ήταν νομοθεσία του Αλέκου Παπαδόπουλου»

Α.Λοβέρδος: «Δεν συμπαθώ πολιτικά τον Σ.Κασσελάκη αλλά δεν τον έχουν αφήσει να εκφραστεί»

Ο Ανδρέας Λοβέρδος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και δήλωσε πως δεν έχει δοθεί το περιθώριο στον Στέφανο Κασσελάκη να εκφράσει τις πολιτικές του απόψεις. 

Μιλώντας στο OPEN ο πρόεδρος του νεότευκτου κόμματος «Δημοκράτες» άφησε αιχμές και για τον Νίκο Ανδρουλάκη και το ΠΑΣΟΚ.

Δήλωσε εκ νέου εκφραστής του πολιτικού Κέντρου και ζήτησε την ψήφο των πολιτών στις ευρωεκλογές.

«Εγώ τον κ. Κασσελάκη δεν τον συμπαθώ πολιτικά αλλά δεν τον έχουν αφήσει να εκφράσει τις πολιτικές θέσεις του», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τα απογευματινά χειρουργεία ήταν νομοθεσία του Αλέκου Παπαδόπουλου», είπε επίσης ο κ. Λοβέρδος και συνέχισε λέγοντας «το μέτρο με τα απογευματινά χειρουργεία δεν μπορεί να λειτουργήσει άμεσα, χρειάζεται υλικοτεχνική υποδομή». Ακόμα, ο Ανδρέας Λοβέρδος αναφέρθηκε στα μη κρατικά πανεπιστήμια και στις Ευρωεκλογές, ενώ τέλος τόνισε πως «η αντιπολίτευση στο θέμα των Τεμπών έπρεπε να έχει κοινές θέσεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.