ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Α.Λοβέρδος: «Εγώ είμαι το εμπόδιο για συγκυβέρνηση με τον Γ.Βαρουφάκη»

ΤΙ δήλωσε στην προεκλογική του συγκέντρωση

Α.Λοβέρδος: «Εγώ είμαι το εμπόδιο για συγκυβέρνηση με τον Γ.Βαρουφάκη»

«Ζητώ να μου δώσετε δύναμη. Θα είναι για το καλό του τόπου. Ταύτισα τη ζωή μου με το ΠΑΣΟΚ. Πιστεύω στο κέντρο και την κεντροαριστερά. Είμαστε ο πιο ωφέλιμος πολιτικός χώρος για την πατρίδα». Με αυτή τη φράση έκλεισε την κεντρική προεκλογική ομιλία του στο Μαρούσι ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο κ. Λοβέρδος σε μια μεγάλη συγκέντρωση με κόσμο και παλμό στην περιφέρεια του τον Βόρειο Τομέα Αθηνών υπογράμμισε ότι η μάχη της 21ης Μαΐου έχει τρεις στόχους: «η πατρίδα πάνω απ’ όλα, η Ελλάδα μας, το ΠΑΣΟΚ, η παράταξή μας που άλλαξε τη χώρα με δρόμους, πανεπιστήμια, σχολεία, δημιουργία μεγάλης και ικανοποιημένης μεσαίας τάξης, τοπική αυτοδιοίκηση, όλα έργα ΠΑΣΟΚ και τρίτον ο προσωπικός μου αγώνας», εξήγησε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο Ανδρέας Λοβέρδος υποστήριξε οτι το ΠΑΣΟΚ και ο ίδιος προσωπικά έχουν δεθεί με τους συμπολίτες τους με πολιτικότητα και αξιοπρέπεια και όχι με ρηχά, συμφεροντολογικά και λαϊκίστικα δεσμά ενώ άσκησε σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ (δίνοντας έμφαση στις συντάξεις) και κυρίως στη Νέα Δημοκρατία, την οποία κατηγόρησε ότι πολιτεύεται με τα ίδια προτάγματα που είχε και το 2019 (αιχμή του δόρατος ήταν η αξιολόγηση).

Ο κ. Λοβέρδος επεσήμανε επίσης οτι ο Ανδρέας Παπανδρέου ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ για να κυβερνήσει. «Δεν είμαστε κόμμα-αντιρρησίας. Χάσαμε πολίτες και πολιτικούς. Όχι άλλο! Ισχυρό ΠΑΣΟΚ σημαίνει ισχυρή Ελλάδα» είπε χαρακτηριστικά. Σε ό,τι δε αφορά τον πόλεμο που δέχεται διαχρονικά από τον ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι υπάρχει πολιτική εξήγηση. «Είμαι σταθερά απέναντι στον λαϊκισμό και τη δημαγωγία τους και αποτελώ εμπόδιο στα τρελά σενάρια για συγκυβέρνηση με Βαρουφάκη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 «Αν με τιμήσετε με την ψήφο σας, την τιμή θα σας την ανταποδώσω αμέσως. Είμαι έτοιμος. Δεν χρειάζομαι φροντιστήριο. Είμαι εδώ για την πατρίδα, για την παράταξη» κατέληξε ο Α.Λοβέρδος στην ομιλία του στο Μαρούσι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.