ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Α.Λατινοπούλου: «Δεν υπάρχουν ”παράτυποι” άνθρωποι – Είναι λαθρομετανάστες αφού μπήκαν λαθραία στη χώρα»

Άγρια κόντρα μεταξύ του υπ.Προστασίας του Πολίτη Τ.Θεοδωρικάκου και της Α.Λατινοπούλου

Α.Λατινοπούλου: «Δεν υπάρχουν ”παράτυποι” άνθρωποι – Είναι λαθρομετανάστες αφού μπήκαν λαθραία στη χώρα»

Άγρια κόντρα ξέσπασε μεταξύ του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου και της Αφροδίτης Λατινοπούλου, με αφορμή την υπόθεση με τους 38 παράνομους μετανάστες στον Έβρο.

Αφορμή ήταν το σχόλιο Θεοδωρικάκου, που έγραψε στο facebook:

«Το περιστατικό διάσωσης 38 παράτυπων μεταναστών στον Έβρο, αποδεικνύει πόσο ιδιαίτερα σύνθετη και δύσκολη είναι η αποστολή της ελληνικής αστυνομίας στα ελληνοτουρκικά σύνορα που είναι και σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Τουρκία.

Οι αστυνομικοί μας μαζί με τον ελληνικό στρατό, φρουροί των συνόρων, βρίσκονται καθημερινά αντιμέτωποι με επιχειρήσεις παράνομης διακίνησης παράτυπων μεταναστών από κυκλώματα και τη γειτονική Τουρκία.

Η ελληνική αστυνομία σέβεται το Διεθνές Δίκαιο, προασπίζει την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας και ταυτόχρονα προστατεύει τις ανθρώπινες ζωές. Αξίζει τον σεβασμό και την στήριξη όλων και όχι τις πρωτοφανείς συκοφαντικές επιθέσεις που δέχτηκε από την αξιωματική αντιπολίτευση και διάφορους άλλους τις τελευταίες ημέρες».

Με την Αφροδίτη Λατινοπούλου να του απαντάει:

«Δεν υπάρχουν ”παράτυποι” άνθρωποι. Είναι λαθρομετανάστες αφού μπήκαν λαθραία στη χώρα. Πάραυτα έπρεπε να συλληφθούν και να μεταβούν σε ΚΛΕΙΣΤΑ κέντρα μέχρι την μέρα της απέλασή τους.

Η ελληνική αστυνομία και τα ελληνικά σώματα ασφαλείας μια χαρά κάνουν το καθήκον τους και κάθε Έλληνας στηρίζει τις προσπάθειές τους.

Το πρόβλημα όμως είναι τι κάνει η πολιτεία και η κυβέρνηση με τους λαθρομετανάστες. Κρατούνται σε κλειστά κέντρα; Όχι. Γίνονται απελάσεις; Όχι. ΓΙΑΤΙ;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.