ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Α.Σκέρτσος: «Μόνη έγνοια του Τσίπρα να ρίξει ευθύνες στο Λιμενικό για το ναυάγιο με τους μετανάστες»

Τσίπρας: Το Λιμενικό δεν τα κατάφερε παρά τα δύο μποφόρ στο ναυάγιο με τους μετανάστες

Α.Σκέρτσος: «Μόνη έγνοια του Τσίπρα να ρίξει ευθύνες στο Λιμενικό για το ναυάγιο με τους μετανάστες»

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άκης Σκέρτσος, με αφορμή το ναυάγιο σε διεθνή ύδατα ανοιχτά της Πύλου, σημειώνοντας πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται σαν «εμπειρογνώμονας-ανακριτής» ναυτικών δυστυχημάτων και «έτοιμος να δώσει απαντήσεις» για θέματα που δεν γνωρίζει.

Στην ίδια ανακοίνωση ο κ. Σκέρτσος σημειώνει πως ο Αλέξης Τσίπρας αλλά και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι να ρίξουν ευθύνες που δεν αναλογούν στο λιμενικό σώμα. «Χωρίς να λένε κουβέντα για τις εγκληματικές ευθύνες των απάνθρωπων κυκλωμάτων των λαθροδιακινητών. Θλιβερό», αμαφέρει χαρακτηριστικά.

Ολόκληρη η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Άκη Σκέρτσου:

«Ενώ βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη η επιχείρηση έρευνας-διάσωσης των ναυαγών από το λιμενικό σώμα και ενώ η χώρα μας διαχειρίζεται με ευθύνη και ευαισθησία τη μεγάλη ανθρωπιστική τραγωδία που συνέβη σε διεθνή ύδατα, ο κ. Τσίπρας εμφανίζεται σαν “εμπειρογνώμονας-ανακριτής” ναυτικών δυστυχημάτων και “έτοιμος να δώσει απαντήσεις” για θέματα που δεν γνωρίζει.

 »Είναι προφανές από τις δημόσιες δηλώσεις του σήμερα ότι η μόνη του έγνοια, όπως και κάποιων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, είναι να ρίξουν ευθύνες που δεν αναλογούν στο λιμενικό σώμα μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν μικροκομματικές προεκλογικές σκοπιμότητες. Χωρίς να λένε κουβέντα για τις εγκληματικές ευθύνες των απάνθρωπων κυκλωμάτων των λαθροδιακινητών. Θλιβερό. Σεβόμαστε το πένθος που έχει κηρυχθεί και τον αφήνουμε στην κρίση των πολιτών».

Τσίπρας: Το Λιμενικό δεν τα κατάφερε παρά τα δύο μποφόρ στο ναυάγιο με τους μετανάστες

Υπενθυμίζεται ότι «αιχμές» για την επιχειρησιακή ικανότητα του Λιμενικού Σώματος στην επιχείρηση διάσωσης των μεταναστών που επέβαιναν στο πλοίο που βυθίστηκε σε διεθνή ύδατα ανοιχτά της Πύλου άφησε από χθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια συνάντησής του με πολίτες στην Ιεράπετρα ο κ Τσίπρας έκανε αναφορά στην τραγικότητα του γεγονότος λέγοντας πως επικοινώνησε με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό Ιωάννη Σαρμά και συμπλήρωσε πως η προγραμματισμένη εκδήλωση δεν θα πραγματοποιείτο. Στο σημείο εκείνο όμως αναφερόμενος στην επιχείρηση διάσωσης είπε πως στο σημείο βρίσκονταν «κάποια πλοία του Λιμενικού και ένα ελικόπτερο και παρ’ όλα αυτά δεν κατάφεραν, παρά το γεγονός ότι δεν είχε θάλασσα, είχε 2 μποφόρ. Είναι θέματα που πρέπει να διερευνηθούν πώς ακριβώς έγινε αυτό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.