ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Α.Τσίπρας: «Ιστορική η συμφωνία των Πρεσπών» – Ο απερχόμενος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν «είδε» τον «πολιτικό του τάφο»

Αντί να κάνει την αυτοκριτική του για προδοσία που εν τέλει τον οδήγησε στην πολιτική του καταστροφή

Α.Τσίπρας: «Ιστορική η συμφωνία των Πρεσπών» – Ο απερχόμενος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν «είδε» τον «πολιτικό του τάφο»

Ο Α.Τσίπρας αποκάλεσε «Ιστορική την συμφωνία των Πρεσπών» με την οποία παρέδωσε στους Σκοπιανούς τα κληρονομικά και ιστορικά δικαιώματα της Μακεδονίας κατά την ομιλία του στο Ζάππειο, όπου και ανακοίνωσε την παραίτησή του από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ έχοντας ήδη παραιτηθεί από πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μη αντιλαμβανόμενος έτσι ότι η απόφασή του του αυτή, προκάλεσε στον ίδιο την πολιτική του καταστροφή και στην Ελλάδα μη αναστρέψιμη εθνική ήττα.

Ο απερχόμενος πλέον πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μάλλον δεν κατάλαβε, ή δεν θέλει να καταλάβει ποιο ήταν το «καπάκι» που έκλεισε τον πολιτικό του «τάφο» και ότι αυτή τη Συμφωνία είναι που τον οδήγησε στην πρωτοφανή διπλή συντριβή στις πρόσφατες εκλογές όπου για πρώτη φορά οι πολίτες δεν έκριναν την κυβέρνηση αλλά την… αξιωματική αντιπολίτευση!

Ποτέ στο παρελθόν δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, αντί να κρίνετε και να φθείρεται πολιτικά μία κυβέρνηση στην εκλογική διαδικασία να κρίνεται η αντιπολίτευση. Είναι κάτι πρωτοφανές στα ιστορικά και δεν ξέρουμε αν θα επαναληφθεί ποτέ ξανά.

Ο ελληνικός λαός δεν του συγχώρεσε ποτέ αυτή την προδοσία και αντί να κάνει την αυτοκριτική του αντίθετα δίνει επαίνους στον εαυτό του.

Στο Ζάππειο είπε επίσης:

«Μπορεί κάποιοι να χαίρονται μπορεί κάποιοι να λυπούνται αλλά τα επόμενα χρόνια θα είναι δύσκολα»,

«Θα υπηρετώ την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο», τόνισε μετά την ανακοίνωση της παραίτησής του ο Αλέξης Τσίπρας.

«Προτείνω την εκλογή νέου προέδρου από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα είμαι υποψήφιος στην εκλογή προέδρου. Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ είναι η άμεση προτεραιότητα. Είχα την τιμή να είμαι ο πρώτος στην ιστορία αριστερός πρωθυπουργός της χώρας. Χρωστάω ευγνωμοσύνη στον ελληνικό λαό, γι αυτό»

«Υπήρξα επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στον ιστορικό κύκλο που κλείνει. Το βράδυ των εκλογών μίλησα για δύσκολες αποφάσεις που πρέπει να παρθούν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν λαμβάνω εν θερμώ αποφάσεις. Οι αποφάσεις μου έχουν επιπτώσεις και σε άλλους ανθρώπους», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.