ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Α.Τσίπρας: «Κατάργηση της ελάχιστης βάσης εισαγωγής ήδη από φέτος με προοδευτική κυβέρνηση»

«Θα ισχύσει από τις εξετάσεις που θα δώσουν οι μαθητές και οι μαθήτριες αυτόν τον Ιούνη»

Α.Τσίπρας: «Κατάργηση της ελάχιστης βάσης εισαγωγής ήδη από φέτος με προοδευτική κυβέρνηση»

Ο Αλέξης Τσίπρας πραγματοποίησε ένα Q&A στα social media και απάντησε σε ερωτήσεις που δέχτηκε από νέους ανθρώπους, καθώς πλησιάζουν οι εκλογές και φέτος θα ψηφίσουν για πρώτη φορά όσοι είναι 17 ετών.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό και την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως ότι με το μέτρο της ελάχιστης βάσης εισαγωγής «κόβουν 20.000 παιδιά από την τριτοβάθμια εκπαίδευση με στόχο να γίνουν πελατεία για τα ιδιωτικά κολλέγια».

«Το θεωρούμε παράλογο, το θεωρούμε ανήθικο. Θέλω λοιπόν να δεσμευτώ ότι η κατάργηση της ελάχιστης βάσης εισαγωγής θα είναι μια από τις πρώτες πράξεις της επόμενης προοδευτικής κυβέρνησης και θα ισχύσει από τις εξετάσεις που θα δώσουν οι μαθητές και οι μαθήτριες αυτόν τον Ιούνη», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, μεταξύ άλλων σε ερώτηση σχετικά με τη φοιτητική μέριμνα, ο κ.Τσίπρας άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση γιατί διόρισε ως υπεύθυνο των φοιτητικών εστιών έναν «πρώην πρόεδρο της νεολαίας κόμματος, ο οποίος άφησε τις περισσότερες εστίες στο έλεος τους», φέρνοντας ως παράδειγμα τις διαμαρτυρίες φοιτητών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου τον προπερασμένο χειμώνα ότι δεν είχαν θέρμανση σε συνθήκες «χιονιά, ούτε φύλαξη, με αποτέλεσμα να έχουν συμβεί δυσάρεστα γεγονότα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.