ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Α.Χαρίτσης: «“Επιτυχία” Μητσοτάκη ότι το πετρέλαιο κίνησης ξεπερνά πλέον σε τιμή την βενζίνη»

«Η πολιτική Μητσοτάκη οδηγεί σε αδιέξοδο νοικοκυριά & επιχειρήσεις & χαντακώνει τις προοπτικές της οικονομίας»

Α.Χαρίτσης: «“Επιτυχία” Μητσοτάκη ότι το πετρέλαιο κίνησης ξεπερνά πλέον σε τιμή την βενζίνη»

Ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Χαρίτσης, σε on camera δήλωσή του, τόνισε μεταξύ άλλων πως «η πολιτική Μητσοτάκη οδηγεί σε αδιέξοδο νοικοκυριά και επιχειρήσεις και χαντακώνει τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας».

Παραθέτοντας στοιχεία, σημειώνει ότι «ο πληθωρισμός στην χώρα μας για τον Σεπτέμβρη είχε την μεγαλύτερη αύξηση σε ολόκληρη την Ευρωζώνη», ενώ «οι νέες αυξήσεις σε είδη πρώτης ανάγκης θα ξεπεράσουν το 10%».

Ο Αλέξης Χαρίτσης επαναλαμβάνει το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για άμεση μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα και καταλήγει: «η κοινωνία δεν αντέχει άλλο, απαιτείται άμεσα πολιτική αλλαγή, με μια προοδευτική κυβέρνηση που θα συγκρουστεί με τον πυρήνα της ακρίβειας».

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση:

«Η πολιτική Μητσοτάκη οδηγεί σε αδιέξοδο νοικοκυριά και επιχειρήσεις και χαντακώνει τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας. Τα στοιχεία είναι αμείλικτα.

Ο πληθωρισμός στην χώρα μας για τον Σεπτέμβρη είχε την μεγαλύτερη αύξηση σε ολόκληρη την Ευρωζώνη.

Οι νέες αυξήσεις σε είδη πρώτης ανάγκης θα ξεπεράσουν το 10%.

Ενώ οι τιμές του πετρελαίου κίνησης θα εκτοξευθούν μετά την απόφαση της κυβέρνησης να καταργήσει την -ούτως ή άλλως ανεπαρκή- επιδότησή τους, την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση επιμένει να αρνείται την άμεση μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα που ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ και προτείνει η ίδια η Κομισιόν.

Οι εταιρίες διύλισης καταγράφουν πρωτοφανή υπερκέρδη, ενώ οι πολίτες πληρώνουν χρυσάφι τις επιλογές Μητσοτάκη.

Η κοινωνία δεν αντέχει άλλο.

Απαιτείται άμεσα πολιτική αλλαγή, με μια προοδευτική κυβέρνηση που θα συγκρουστεί με τον πυρήνα της ακρίβειας.

Για την προστασία των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τη θωράκιση της χώρας από τον εφιάλτη της νέας οικονομικής κρίσης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.