ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Άγνοια για τις υποθέσεις διαφθοράς στην αστυνομία δηλώνει ο Τ.Θεοδωρικάκος!

«Δεν έχω ενημέρωση από τις Εσωτερικές Υποθέσεις»

Άγνοια για τις υποθέσεις διαφθοράς στην αστυνομία δηλώνει ο Τ.Θεοδωρικάκος!

Άγνοια για τα φαινόμενα διαφθοράς στην ΕΛΑΣ δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος αποκαλύπτοντας ότι δεν είχε επικοινωνία και ενημέρωση από τις Εσωτερικές Υποθέσεις της ΕΛΑΣ!

«Τα αποτελέσματα αυτής της υπηρεσίας τους τελευταίους μήνες είναι πενιχρά», είπε ο Τ. Θεοδωρικάκος στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής και πρόσθεσε: «προσωπικά θα ήθελα να υπάρχουν περισσότερες υποθέσεις διαφθοράς και να έχουν διαλευκανθεί. Δεν έχω ενημέρωση προσωπικά από τον πρώην επικεφαλής της υπηρεσίας. Εκεί υπήρχε ένα στεγανό για τις υποθέσεις».

Μάλιστα ο υπουργός απευθύνθηκε στους βουλευτές της αντιπολίτευσης οι οποίοι επικαλέστηκαν τους διαλόγους αστυνομικών και μαφιόζων που δημοσιεύονται στο Βήμα και τα Νέα.

«Ρωτήσατε για το Βήμα, ποιος να το ήξερε αυτό το πράγμα αν δεν το ήξεραν οι Εσωτερικές Υποθέσεις;», αναρωτήθηκε και υπενθύμισε ότι την Κυριακή το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν «να δώσω εντολή στην ΕΛΑΣ να στείλει το δημοσίευμα και ότι σχετικό στην υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων και να σταλεί και στον εισαγγελέα. Έγινε αυτομάτως αυτό. Καθαρές κουβέντες πεντακάθαρες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ενέκρινε κατά πλειοψηφία τον διορισμότοιυ υποστράτηγου Παναγιώτη Πούπουζα στη θέση του Διοικητή της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.