ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Άγριες αποδοκιμασίες στην Εύβοια για την κυβέρνηση Μητσοτάκη – Τα άκουσαν «χοντρά» Μπένος – Σπανός! (βίντεο)

Καζάνι που βραζει η Εύβοια

Άγριες αποδοκιμασίες στην Εύβοια για την κυβέρνηση Μητσοτάκη – Τα άκουσαν «χοντρά» Μπένος – Σπανός! (βίντεο)

Άγριες αποδοκιμασίες, γιουχαίσματα και τον χαρακτηρισμο “ψεύτες – ψεύτες” αντιμετώπισαν ο Σταύρος Μπένος, επικεφαλής της Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση της Βόρειας Εύβοιας και ο γαλάζιος Περιφερειάρχης Φώτης Σπανός, στην βόρεια Εύβοια!

Η οργή και η αγανάκτηση των πυρόπληκτων κατοίκων, που έναν χρόνο μετά από τις τραγικές πυρκαγιές του Αυγούστου του 2021 που κατάκαψαν 520.000 στρέμματα δάσους, καλλιεργειών, εκατονταδες σπίτια, οικίες και αγροκτήματα και κατέστρεψαν σχεδόν ολοσχερώς την ντόπια οικονομία, πνίγει σαν τσουναμι όποιον κυβερνητικό παράγοντα, τολμά να επισκεφθεί την περιοχή εξαιτίας του χυδαίου εμπαιγμού τους από τον Κυριακο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση! Καζάνι που βραζει η Εύβοια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/Marka2_/status/1535623894257831938?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1535623894257831938%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fthefaq.gr%2Fquot-pseytes-pseytes-quot-orgi-kai-aganaktisi-stin-eyvoia-gia-tin-kyvernisi-mitsotaki-ta-akoysan-quot-chontra-quot-mpenos-spanos%2F

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.