ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αίτημα αναβολής της δίκης κατέθεσε ο Νίκος Μιχαλολιάκος

«Πολιτικός κρατούμενος» δήλωσε ο Γιάννης Λαγός

Αίτημα αναβολής της δίκης κατέθεσε ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Αίτημα αναβολής υπέβαλλε με την έναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής σε δεύτερο βαθμό ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Νίκος Μιχαλολιάκος μέσω του συνηγόρου του.

«Είχε κοβιντ, το αντιμετώπισαν αργά μετά από 9 ημέρες, νοσηλεύθηκε σε ΜΕΘ και βρίσκεται πλέον σε κέντρο αποκατάστασης» ανέφερε ο δικηγόρος του Δημητρης Παπαδέλλης συμπληρώνοντας πως αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και απώλεια συνείδησης με ακουστικές και οπτικές ψευδαισθήσεις, όπως ανάφερε και ιατρικό έγγραφο που δόθηκε στο δικαστήριο. «Είναι μια δίκη αυτή της έντασης και ο άνθρωπος δεν έχει δει καν την απόφαση. Δεν την έχει διαβάσει!» συμπλήρωσε.

Ο Γιαννης Λαγός κατά την ανάγνωση του καταλόγου των κατηγορουμένων δήλωσε παρών και πολιτικός κρατούμενος. «Γιάννης Λαγός, πολιτικός κρατούμενος» φώναξε στη αίθουσα.

Από τους 56 κατηγορούμενους ένας έχει αποβιώσει και ένας παραιτήθηκε από την έφεση, ενώ στο δικαστήριο εμφανίστηκαν μόλις 16, εκ των οποίων οι 7 είναι κρατούμενοι.

Πέντε κατηγορούμενοι δεν είχαν δικηγόρο και κάποιοι εξ αυτών ζήτησαν από το δικαστήριο να τους διορίσει, ενώ η πρόεδρος του δικαστηρίου ανέγνωσε τον κατάλογο των μαρτύρων, που φτάνουν τους 146.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρώτοι μάρτυρες κατηγορητηρίου είναι οι γονείς του Παύλου Φύσσα, Παναγιώτης και Μάγδα, οι οποίοι θα δηλώσουν παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.