ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ελεύθερη Πατρίδα: Ανακοίνωσε νέο πολιτικό συμβούλιο

Ελεύθερη Πατρίδα: Ανακοίνωσε νέο πολιτικό συμβούλιο

Η Ελεύθερη Πατρίδα, ανακοίνωσε το νέο της πολιτικό συμβούλιο.

Ειδικότερα:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 8-10-2021

ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

Σε λίγες μέρες συμπληρώνονται πέντε (5) χρόνια από την ίδρυση (24.10.2016) της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. Η συμμετοχή μας στις Ευρωεκλογές του 2019, η αδιάλειπτη παρουσία μας στα ΜΜΕ, οι αιχμηρές παρεμβάσεις μας στο δημόσιο λόγο κατέστησαν την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ τη διακριτή πατριωτική δύναμη του καθαρού, μη πολιτικά οξειδωμένου πολιτικού λόγου.

Στη βάση αυτής της κατάκτησης συνεχίζουμε με σταθερή προσήλωση στην πρωτοβουλία για την, επιτέλους, δημιουργία ενός ΓΝΗΣΙΟΥ, ΜΕΓΑΛΟΥ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΠΟΛΟΥ, με νέα και άφθαρτα πρόσωπα, μακράν από επιπόλαιες μικροσυμπράξεις και από καλοβολεμένους του συστήματος, που θα είναι πραγματικά αντισυστημικός και θα συμμετέχει στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, οψέποτε αυτές γίνουν.

Σήμερα λοιπόν, ώριμοι όσο ποτέ, προχωράμε δυναμικά στο νέο μας ξεκίνημα!

Μετά από αλλεπάλληλες τηλεδιασκέψεις, επικοινωνίες – δια ζώσης ή τηλεφωνικά – με τα στελέχη μας (συμμετείχαν 84 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής), λήφθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις:

Α) Αποφασίστηκε η μετονομασία της «Διοικούσας Επιτροπής» σε Πολιτικό Συμβούλιο, όπως προβλέπει και το καταστατικό.

Β) Συγκροτείται το νέο εννεαμελές (9μελές) Πολιτικό Συμβούλιο, με την προσθήκη, στο προσεχές διάστημα, και επιπλέον μελών, εφόσον εγκριθεί από την Κεντρική Επιτροπή, ως κάτωθι:

1) Νικόλαος Βασιλειάδης, Πρόεδρος, δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου Μακεδονίας,
2) Αθανάσιος Κοσματόπουλος, αντιπρόεδρος, ιατρός – χειρουργός, πρώην αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας (2010-2014), πρώην Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού (2014-2019).
3) Δημήτριος Ευαγγελίδης, Γενικός Γραμματέας, Συγγραφέας – Αναλυτής.
4) Ιωάννης Μήτσιος, Γενικός Διευθυντής, MΑ, Πολιτικός Επιστήμων – Διεθνολόγος.
5) Ιωάννης Βελέντζας, ηλεκτρολόγος – μηχανικός, αντιπρόεδρος Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Ημαθίας, αρθρογράφος εφημερίδας ΛΑΟΣ Ν. Ημαθίας.
6) Νικόλαος Γεωργίου, πρώην στέλεχος ΕΛΑΣ, συγγραφέας, δημοσιογράφος, π. πρόεδρος Συλλόγου «Ίωνες –Ιωνική Γη».
7) Θαλής Καραγιαννόπουλος, δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, συγγραφέας, Επόπτης του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των Η.Π.Α. για το Βορειοηπειρωτικό Ζήτημα.
8)Σταύρος Μιχαλόπουλος, δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης.
9) Γεώργιος Σπυρόπουλος, Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων, π. πρόεδρος τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Τέλος, Υπεύθυνη Γυναικών ορίστηκε η κα Εύη Κοβάτση, πτυχιούχος Ιστορίας Αρχαιολογίας, με μεταπτυχιακή ειδίκευση στην Νεότερη και Σύγχρονη Ευρωπαϊκή και Ελληνική Ιστορία.

Γ) Μέχρι το τέλος του 2021 το αργότερο (αν δεν ανακύψουν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις), θα δημοσιοποιηθεί μία διακήρυξη προσωπικοτήτων από την Ελλάδα, την Κύπρο μας (ενιαίος λόγος και χώρος για εμάς) και την Ομογένεια, που θα περιγράφει με ενδελέχεια το πλαίσιο και τα υφολογικά χαρακτηριστικά του ΝΕΟΥ, ΓΝΗΣΙΟΥ, ΣΟΒΑΡΟΥ, ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥ ΠΟΛΟΥ, με την πολιτική πλατφόρμα της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ να αποτελεί τη βάση που θα στηθεί η όλη προσπάθεια.

Δ) Καλούμε όλα τα μέλη μας να προχωρήσουν σε επανεγγραφή (θα δοθούν οδηγίες και διευκρινίσεις), καθώς και κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα που αφουγκράζεται το κοινό μας Όραμα να εγγραφούν στην ΝΕΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, προκειμένου να προχωρήσουμε έως την Άνοιξη του 2022 στο ιδρυτικό μας συνέδριο.

“Μέσα στη θλίψη της απέραντης μετριότητας, που μας πνίγει από παντού, παρηγοριέμαι ότι κάπου, σε κάποιο καμαράκι, κάποιοι πεισματάρηδες αγωνίζονται να εξουδετερώσουν τη φθορά”.

Οδυσσέας Ελύτης – Εν λευκώ (1992) ‘’Μικρά Έψιλον’’.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από το Γραφείο Τύπου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.