ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ αρνήθηκε να συμμετάσχει στην ρομποτική τελετή Αγγελοπούλου-Πέτσα λόγω κορονομέτρων

Ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ αρνήθηκε να συμμετάσχει στην ρομποτική τελετή Αγγελοπούλου-Πέτσα λόγω κορονομέτρων

Με την ιδιότητά του ως προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο 1ο Γυμνάσιο Ορεστιάδας, ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ Βάκης Τσιομπανίδης είχε προσκληθεί να συμμετάσχει στην εκδήλωση παράδοσης-παραλαβής ενός αριθμού κιτ ρομποτικής στο Γυμνάσιο, όπου σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε θα συμμετείχε και η κα Γιάννα Αγγελοπούλου και ο γνωστός υπουργός-κατασκευαστής του “πετσόδεντρου”, κ. Πέτσας.

Λόγω της απαίτησης που τέθηκε στον πρόεδρο του ΑΚΚΕΛ να έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή να κάνει μοριακό ή rapid test, ο Βάκης Τσιομπανίδης ενημέρωσε τον δήμαρχο Ορεστιάδας ότι δεν θα παραστεί στην τελετή της Πέμπτης 25 Νοεμβρίου 2021, διότι οι προσωπικοί αγώνες του και οι αγώνες του ΑΚΚΕΛ κατά της διαφθοράς στον πολιτικό, ιατρικό, ακαδημαϊκό και μιντιακό χώρο δεν μπορεί να συμβιβαστεί με τη συγκεκριμένη απαίτηση πιστοποιητικού ή τεστ. Θα παρευρεθεί ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Ορεστιάδας.

Η αντίσταση του ΑΚΚΕΛ στο καθεστώς του Μητσοτάκη και Σημίτη και στα ναζιστικά τύπου μέτρα από τον Μάρτιο του 2020 με δικαιολογία την καταπολέμηση του κορονοϊού και αποκορύφωμα τα “πιστοποιητικά υγειονομικών φρονημάτων”, αποτελεί συνέχεια της μάχης κατά της διαφθοράς διότι αυτά είναι οι βρωμερότερες και πιο απάνθρωπες εκφράσεις συνδυασμένης διαφθοράς από τον πολιτικό, ιατρικό, ακαδημαϊκό μιντιακό και επιχειρηματικό χώρο που βλέπαμε κατά τις τελευταίες δεκαετίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είμαστε αρνητές της διαφθοράς και θα παραμείνουμε ακόμη αν και τα διεφθαρμένα κυβερνητικά τρωκτικά του γκεμπελισμού ρίχνουν λάσπη ταϊσμένα από το πετσόδεντρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.