Στην αποκάλυψη μιας απροσδόκητης και επεισοδιακής συνάντησης που είχε νωρίς το πρωί, προχώρησε μέσω του προφίλ του στο Facebook ο δημοσιογράφος Γιάνης Καψής.

Χαρακτηρίζοντας το περιστατικό “πρωινό λαχείο”, ο Παντελής Καψής αποκαλύπτει ότι κάνοντας το πρωινό του τζόκινγκ στο Λυκαβηττό, όταν διαπίστωσε ότι ένας σκύλος έτρεχε με φόρα προς το μέρος του και έπεσε επάνω του.

Όπως υποστηρίζει, ο ιδιοκτήτης του σκύλου στεκόταν λίγο πιο εκεί δίχως να κάνει καμία προσπάθεια να συγκρατήσει ή να συμμαζέψει το σκύλο. Το συμβάν θεωρήθηκε λήξαν από το δημοσιογράφο, ακόμη και όταν συνειδητοποίησε ότι το “αφεντικό” του σκύλου δεν ήταν άλλος από το Γιάνη Βαρουφάκη.

Μία “ατάκα” όμως του πρώην υπουργού όμως ήταν αρκετή για να ρίξει λάδι στη φωτιά, αφού συνέστησε στο δημοσιογράφο να μην είναι εγωιστής, γιατί “το λόφο τον μοιραζόμαστε”.

Ακόμη δε και στην υπόδειξη του κ. Καψή ότι καλό θα ήταν να έχει ένα λουρί μαζί του αν δεν μπορεί να ελέγξει το σκύλο, ο κ. Βαρουφάκης συνέχισε λέγοντας ότι “πώς αλλιώς θα μάθει ο σκύλος”.

Ο Παντελής Καψής δημοσιοποίησε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook το τι είχε συμβεί κατηγορώντας το Γιάνη Βαρουφάκη, μεταξύ άλλων για “αγένεια”.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης έδωσε τη δική του απάντησης, επίσης μέσω Facebook. Όπως αναφέρει, όταν ο “Μόγλης” (το όνομα του “κουταβιού” όπως το χαρακτηρίζει) ακούμπησε από πίσω τον κ. Καψή, εκείνος είπες αυτολεξί “σας ζητώ απολύτως συγγνώμη”.

Ο δημοσιογράφος του είπε τότε ότι ο Μόγλης είναι αξιαγάπητος, αλλά θα πρέπει να είναι δεμένος, κάτι που ο πρώην υπουργός χαρακτήρισε “παράλογο”, αφού “τον λόφο τον μοιραζόμαστε.

Σε ανάρτησή του στο facebook, ο Γιάνης Βαρουφάκης υποστηρίζει ότι ζήτησε «απολύτως συγγνώμη» από τον Π. Καψή, ενώ όπως ειρωνικά σχολιάζει «…ο Μόγλης (αυτό είναι το όνομα του κουταβιού μας) σας ακούμπησε από πίσω την ώρα που τρέχατε (φοβίζοντάς σας – κάτι που δεν αμφισβητώ)…».

Αναλυτικά το σχόλιο- απάντηση του Γιάνη Βαρουφάκη στον Παντελή Καψή:

«Αγαπητέ κ. Καψή, Δεδομένου ότι έχετε τελέσει δημοσιογράφος ίσως θα εκτιμήσετε την προσθήκη στο σχόλιό σας μιας σημαντικής “λεπτομέρειας” που παραλείψατε: Όταν οι δρόμοι μας διασταυρώθηκαν, μετά το “περιστατικό” που ο Μόγλης (αυτό είναι το όνομα του κουταβιού μας) σας ακούμπησε από πίσω την ώρα που τρέχατε (φοβίζοντάς σας – κάτι που δεν αμφισβητώ), σας είπα αυτολεξί: “Σας ζητώ απολύτως συγγνώμη”. Και τότε, όταν παρά το γεγονός ότι είχατε κι εσείς διαπιστώσει πως ο Μόγλης είναι αξιαγάπητος, επιμείνατε ότι έπρεπε να είναι δεμένος. Κάτι που χαρακτήρισα εντελώς παράλογο προσθέτoντας ότι “τον λόφο τον μοιραζόμαστε”. Καλή σας μέρα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!