Πατριωτική Δημοκρατική Ένωση: Ανακοίνωσε την προσχώρηση του «Πατριωτικού Συνδέσμου» στις τάξεις της

Πατριωτική Δημοκρατική Ένωση: Ανακοίνωσε την προσχώρηση του «Πατριωτικού Συνδέσμου» στις τάξεις της

Η «Πατριωτική Δημοκρατική Ένωση» ανακοίνωση την ένταξη του πολιτικού σχηματισμού «Πατριωτικού Συνδέσμου» στους κόλπους της.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Στο πλαίσιο της ενότητας των πατριωτικών δημοκρατικών δυνάμεων, που αποτελεί και απαίτηση και ζητούμενο, προς τον κοινό σκοπό της απελευθέρωσης της Πατρίδας μας από τα σύγχρονα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά δεσμά, η Πατριωτική Δημοκρατική Ένωση (ΠΑΔΕ) ανακοινώνει την ένταξη του πολιτικού φορέα «Πατριωτικός Σύνδεσμος» στους κόλπους της. Τα πολιτικά κόμματα Δημοκρατική Αναγέννηση, Ελεύθερη Πατρίδα και Πατριωτικός Σύνδεσμος αποφάσισαν να συνεργαστούν για κοινή κάθοδο στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Η απόφαση αυτή βασίζεται στην συμφωνία επί της κοινής Διακήρυξης, των βασικών προταγμάτων, καθώς και των σχετικών οργανωτικών δομών συνεργασίας.

Στις δύσκολες στιγμές που βρίσκεται η πατρίδα μας, επιβάλλεται όλοι οι Έλληνες πατριώτες να προκρίνουν την οδό της συνεργασίας και συνεννόησης.

Η Πατριωτική Δημοκρατική Ένωση και τα κόμματα που την αποτελούν προτρέπουν όλους τους πατριωτικούς φορείς, καθώς και φυσικά πρόσωπα που ανησυχούν για το μέλλον του τόπου, να πλαισιώσουν την ενωτική αυτή προσπάθεια.

Καλούμε όλες τις πατριωτικές δυνάμεις σε μία

ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ! Η ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ»!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.