ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Α.Λοβέρδος: «Αν ψηφίζεις Δημοκράτες ψηφίζεις μια αντιπολίτευση από την οποία η κυβέρνηση δεν μπορεί να ξεφεύγει»

«Έχει μεταπηδήσει σε δύο κατευθύνσεις το ΠΑΣΟΚ» είπε

Α.Λοβέρδος: «Αν ψηφίζεις Δημοκράτες ψηφίζεις μια αντιπολίτευση από την οποία η κυβέρνηση δεν μπορεί να ξεφεύγει»

Ο Ανδρέας Λοβέρδος τόνισε σήμερα σε δηλώσεις του ότι «αν ψηφίζεις Δημοκράτες ψηφίζεις μια αντιπολίτευση από την οποία η κυβέρνηση δεν μπορεί να ξεφεύγει».

Όπως ανέφερε μιλώντας στο OPEN ο πρόεδρος του κόμματος «Δημοκράτες», «θα πάει σε ασφαλή χέρια η διαμαρτυρία σου. Τον πατριωτισμό τον εκμεταλλεύονται κάποιοι και κάνουν κόμματα και μπαίνουν στη Βουλή και μετά αναδεικνύονται παράνομα, όπως οι Σπαρτιάτες».

«Έχει μεταπηδήσει σε δύο κατευθύνσεις το ΠΑΣΟΚ»

Αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ σχολίασε πως «δεν έχει φύγει από τις διαθέσεις του ΠΑΣΟΚ ο πατριωτισμός όμως έχει φύγει στις πολιτικές. Δεν θέλω βεντέτες και ειδικά τώρα με το ψηφοδέλτιό τους, θα μπορούσα και εγώ να μιλήσω. Με λέγανε δεξιό και άλλα, αλλά δεν θα μιλήσω. Έχει όμως μεταπηδήσει σε δύο κατευθύνσεις σε μια απροσδιόριστη και σε μια πιο αριστερή. Εκεί στα αριστερά που πάει να συνωστιστεί, υπάρχουν άλλα πέντε κόμματα».

Παράλληλα, αποκάλεσε «υπερβολικό» τον Στέφανο Κασσελάκη που ζητάει διπλές κάλπες, σχολιάζοντας πως «μαθαίνει αλλά δεν είναι ενημερωμένος».

Για τις υποκλοπές και την απόφαση του ΣτΕ για τον Νίκο Ανδρουλάκη σχολίασε πως «είναι θετική εξέλιξη. Δεν ξέρω πως θα καταλήξει με την ΑΔΑΕ αλλά είναι θετική η απόφαση του ΣτΕ».

Ακόμη, επισήμανε πως «στην Ελλάδα έχουμε πολλά προβλήματα αλλά δεν μπορείς να πεις πως δεν έχουμε κράτος δικαίου».

Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τις ευρωεκλογές σχολίασε πως «φαίνεται πως το δεύτερο κόμμα θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Πας σε ανθρώπους που δεν φαντάζεσαι πως βλέπουν τον Κασσελάκη αλλιώς και σου λένε γιατί όχι; Κερδίζει έδαφος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.