Είχε έμφραγμα και του άλλαζαν το αίμα!

Συνελήφθη ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Φ.Καμπούρης για παρατυπίες για τις οποίες τον κατηγορεί ο e-EΦΚΑ

Συνελήφθησαν επίσης η σύζυγός του, επιχειρηματίες και λογιστές

Συνελήφθη ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Φ.Καμπούρης για παρατυπίες για τις οποίες τον κατηγορεί ο e-EΦΚΑ

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Προσπάθειες για να αποκλειστεί το ΛΑΟΣ να κατέβει στις εκλογές φαίνεται πως διενεργούνται παρασκηνιακά καθώς συνελήφθη ο πρόεδρος του κόμματος Φίλιππος Καμπούρης και η σύζυγός του.

Κατηγορούνται από τον e-EΦΚΑ για υποτιθέμενες απάτες και ότι δήθεν είναι αρχηγικά στελέχη εγκληματικής οργάνωσης!

Προφανώς οι άνθρωποι δεν είχαν να πληρώσουν τον EΦΚΑ γιατί τους έκλεισαν τον ραδιοφωνικό σταθμό με αυθαίρετη νομοθέτηση!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη pronews.gr (@pronews.gr)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται αυτή την στιγμή μεγάλη επιχείρηση της Δίωξης Οικονομικών Εγκλημάτων σε διάφορες περιοχές της Αττικής, για τις φερόμενες απάτες σε βάρος του e-ΕΦΚΑ και για υποθέσεις φοροδιαφυγής.

Όταν τα χρέη συσσωρεύονταν, οι εταιρείες έκλειναν και οι οφειλές έμεναν απλήρωτες. Η συνολική ζημιά για τον ασφαλιστικό φορέα εκτιμάται ότι ξεπερνά το 1,5 εκατ. ευρώ.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.