ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Δ.Κούβελας ίδρυσε τον πολιτικό σχηματισμό «Πνοή Ελευθερίας»

Το σχετικό δελτίο Τύπου

Ο Δ.Κούβελας ίδρυσε τον πολιτικό σχηματισμό «Πνοή Ελευθερίας»

Στη δημιουργία του πολιτικού σχηματισμού με την ονομασία «Πνοή Δημοκρατίας» προχώρησε ο γνωστός καθηγητής φαρμακολογίας Δημήτρης Κούβελας.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου:

«Στις 06/05/2022, ιδρύθηκε ο πολιτικός σχηματισμός “ΠΝΟΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”.
Δημιούργημα της ιστορικής συγκυρίας και αναγκαιότητας, όπως αυτή διαμορφώθηκε την τελευταία δεκαετία, με τα μνημόνια, τις υποχωρήσεις στα εθνικά μας δίκαια, τη Μακεδονία και το Αιγαίο, τη διαχείριση της πανδημίας και τα απόνερά της, την εμπλοκή της χώρας μας στον πόλεμο της Ουκρανίας, την ενεργειακή κρίση και την απειλή επερχόμενης επισιτιστικής.

Ο επικεφαλής της πολιτικής πρωτοβουλίας, ΠΝΟΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ο καθηγητής Δημήτρης Κούβελας, εξερχόμενος του Αρείου Πάγου, συνοδευόμενος από στενούς συνεργάτες του, δήλωσε μεταξύ άλλων: 

“Είναι ώρα να ξανασυστηθούμε, να πούμε δηλαδή ποιοί είμαστε, με ποιους είμαστε και που θέλουμε να πάμε”, τονίζοντας πως: “Δε χρειαζόμαστε ΑΛΛΟ ένα κόμμα, αλλά μια ΑΛΛΗ πολιτική  για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις των καιρών στη χώρα και το διεθνές περιβάλλον της.”… καλώντας τους πολίτες “να σηκώσουν ψηλά το κεφάλι κοιτάζοντας μπροστά και να αγωνισθούμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ για μια Ελλάδα που μας ταιριάζει και μας αξίζει για μας και τα παιδιά μας!!!”

ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ και ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.