ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Πρόεδρος κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι»: «Θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί από την διαθήκη του Γ.Τράγκα»

«Τι παιχνίδια είναι αυτά;», αναφέρει μεταξύ άλλων

Πρόεδρος κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι»: «Θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί από την διαθήκη του Γ.Τράγκα»

Πρόθυμος να διεκδικήσει οτιδήποτε του αναλογεί από την διαθήκη του Γιώργου Τράγκα εμφανίζεται ο πρόεδρος του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», Πάρις Κουρτζίδης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του κόμματός του «Μιλάει για την οικογένεια που κρύβεται και δεν μιλάει, ενώ προχωράει και σε αποκαλύψεις σχετικά με τη διαθήκη ή τις κρυφές διαθήκες, καθώς και τις περίεργες αν όχι ύποπτες κρυφές επισκέψεις που δέχθηκε ο αείμνηστος δημοσιογράφος και ιδρυτής του κόμματος κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στο νοσοκομείο “Σωτηρία”, πριν από τη διασωλήνωση του».

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος των Ελεύθερων Ανθρώπων, Πάρις Κουρτζίδης αναφέρει:

– «Μιλούσα τηλεφωνικά με τον Γιώργο Τράγκα όταν ήταν στο νοσοκομείο και έτσι μου εκμυστηρεύθηκε ότι είχε τακτοποιήσει τους πάντες και τα πάντα. Και μου το τόνιζε συνεχώς. Ρωτώ ευθέως λοιπόν: Υπάρχει άλλη διαθήκη που προβλέπει την οικονομική αυτοτέλεια και του Κινήματος; Και ποιος θα μπορούσε να την έχει ιδιοχείρως; Υπάρχει άλλη διαθήκη που προβλέπει τη σύσταση ιδρύματος ΄΄ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ΄΄ με σκοπό και να στεγάσει το δημοσιογραφικό του αρχείο, αλλά και να έχει φιλανθρωπικό έργο; Κάτι που αποκαθιστά τη μνήμη και την ειλικρίνεια του για τη θέλησή του να προσφέρει στον άνθρωπο και την ελληνική κοινωνία; Και εάν υπάρχει, ποιος μπορεί να την έχει αυτή την ιδιόχειρη διαθήκη; Έγιναν “μυστικές επισκέψεις” στο νοσοκομείο όσο ακόμα ο Γιώργος Τράγκας δεν ήταν διασωληνωμένος; Από ποια ή από ποιον; Έχουν πολλή δουλειά να κάνουν οι Αρχές…».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

– «Είναι απόρροιας άξιον γιατί επί 2,5 μήνες δεν βγήκε κανείς να πει – ενώ η μία πλευρά γνώριζε – ότι έστω υπάρχει μία διαθήκη του 2018. Η οποία μάλιστα τροποποιήθηκε από πληρεξούσιο, ποτέ με την παρουσία του ίδιου, δύο φορές. Τι παιχνίδια είναι αυτά; Τι διαπραγματεύονται; Σας διαβεβαιώνω: Ότι είναι να διεκδικήσουμε ως κόμμα, ως κίνημα, θα το διεκδικήσουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.