Πρόταση για Εξεταστική Επιτροπή στο σκάνδαλο των υποκλοπών καταθέτει αύριο το ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ

Η ΝΔ δεν θα καταθέσει δική της πρόταση

Πρόταση για Εξεταστική Επιτροπή στο σκάνδαλο των υποκλοπών καταθέτει αύριο το ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ

Το ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ καταθέτει το πρωί της Δευτέρας πρόταση για συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής για το μείζον σκάνδαλο των παρακολουθήσεων!

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει την πρόταση ΠΑΣΟΚ για Εξεταστική, με τις πρώτες οριστικές αποφάσεις να λαμβάνονται στο Εκτελεστικό Γραφείο υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα.

Η πρόταση, που θα υπογράφουν βουλευτές του κόμματος, θα επικεντρώνει στην περίοδο της παρακολούθησης του τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη και στη διερεύνηση της χρησιμοποίησης του Predator.

Παρά τις πιέσεις της ΝΔ, η Χαριλάου Τρικούπη είναι αρνητική στη χρονική διεύρυνση της υπόθεσης. Ο Γραμματέας του κόμματος, Ανδρέας Σπυρόπουλος, καλεί την πλειοψηφία αν έχει στοιχεία για άλλες περιόδους να τα πάει στον εισαγγελέα, ενώ σε αυτή την περίπτωση το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Στέφανος Ξεκαλάκης τάσσεται υπέρ μιας άλλης Εξεταστικής!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ΝΔ δεν καταθέτει δική της πρόταση για Εξεταστική και αυτό σημαίνει ότι η εξεταστική δεν θα επεκταθεί αναγκαστικά από το 2010. Ανεξαρτήτως, όμως, από το τι λέγεται, η κοινοβουλευτική πλειοψηφία θα παρέμβει ωμά ώστε να αλλάξει ουσιαστικά την ατζέντα της Εξεταστικής, σε μια προσπάθεια διάχυσης των ευθυνών και απαξίας της αναζήτησης της αλήθειας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.